bugün
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı50
- deniz undav türkiye'yi seçseydi4
- kayahan'ın en güzel şarkısı9
- biraderler kulübü3
- topuklu ayakkabı3
- 2026 dünya kupası'na gruplarda veda ettik7
- türkiye a milli futbol takımı13
- türkiye'nin asla düzelemeyecek olmasının sebebi9
- kadınların ilgisiz yaşayamaması13
- erkeklere çekici gelen kadın meslekleri4
- bizim çocuklar başardı4
- şu memelere bak6
- ankara mı istanbul mu2
- montella salağı3
- asal sayıların hiçbir işe yaramaması3
- duman oje2
- nuh tufanı olayı gerçek midir7
- gumus2
- erkeklerin akılsızlıkları2
- iyi bir insan olmanın sadece kaybettirmesi8
- vincenzo montella14
- hurdacı geldi4
- risale-i nur8
- 26 haziran 2026 abd türkiye maç tahminleri2
- istanbul trafiğini bir cümleyle anlatmak3
- rahibe2
- sosyal medya4
- sek erkek arabası3
- son görülen rüya3
- aylık 358 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- göbeksiz kadın kalmaması7
- kıskıvrak3
- dakika 1 gol 15
- hamburger3
- aynaya bakıp kendine sen çok güzelsin diyen kadın9
- ölme enerjisi2
- montella'nın mağlubiyet açıklaması3
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı18
- göbek eritme taktikleri7
- kavga3
- iki insan arasındaki en uzun mesafe2
- bitmeyen ekonomik kriz2
- kezolarda vasıfsız histeri2
- barajların üstünü naylon muşambayla örtmek2
- yks 20262
- aylık 357 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- balıkesir denince akla ilk gelenler10
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı23
- yaşlanınca bana kim bakacak sorunsalı8
- acun ılıcalı'nın kol saatinin 139 milyon tl olması2
tüm metal tarihi boyunca metallica'dan sonra en fazla "davayı sattılar abi" suçlamasını yiyen gruptur in flames.
yetmedimi ulan artık adamları aynı şeyle suçladığınız ? ya ne yapsalardı ? 20 yıl boyunca the jester race'lermi çıkarsalardı ? 20 yıl aynı albümleri duymayımı istiyordunuz ?
bizzat ben gidip bir in flames albümü alsam eve gelip dinlesem ve bir the jester race daha duysam kendimi aptal yerine konulmuş hissederdim. lan zaten bi the jester race bi whoracle mevcut. onları baştan açar dinlerdim boşuna para vermemiş olurdum.
bu mankafa headbanger kitlesine acdc'lik yapmak lazım herhalde. yıllarca yıllarca aynı albümleri yapıp yapıp sunmak lazım.
tamam müzikleri kötüleşmiş falan olabilir sizce* ama en azından çabalıyor adamlar. dinleyicilerine kötüde olsa farklı bir şeyler sunmaya çalışıyorlar. zaten bu "davayı sattılar abi" diyenlerin çoğu sağdan soldan duyduklarını söyleyen poser tipler.
bu yazıyı bitirmeden önce son sözlerim şunlardır;"davayı sattılar abi. children of bodom ne biçim sert abi böyle saçları önlerine düşüyo falan nası böğürüyo ama. kanka kafeye kaçakmı ?"
yetmedimi ulan artık adamları aynı şeyle suçladığınız ? ya ne yapsalardı ? 20 yıl boyunca the jester race'lermi çıkarsalardı ? 20 yıl aynı albümleri duymayımı istiyordunuz ?
bizzat ben gidip bir in flames albümü alsam eve gelip dinlesem ve bir the jester race daha duysam kendimi aptal yerine konulmuş hissederdim. lan zaten bi the jester race bi whoracle mevcut. onları baştan açar dinlerdim boşuna para vermemiş olurdum.
bu mankafa headbanger kitlesine acdc'lik yapmak lazım herhalde. yıllarca yıllarca aynı albümleri yapıp yapıp sunmak lazım.
tamam müzikleri kötüleşmiş falan olabilir sizce* ama en azından çabalıyor adamlar. dinleyicilerine kötüde olsa farklı bir şeyler sunmaya çalışıyorlar. zaten bu "davayı sattılar abi" diyenlerin çoğu sağdan soldan duyduklarını söyleyen poser tipler.
bu yazıyı bitirmeden önce son sözlerim şunlardır;"davayı sattılar abi. children of bodom ne biçim sert abi böyle saçları önlerine düşüyo falan nası böğürüyo ama. kanka kafeye kaçakmı ?"
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar