1. 1.
    oldukça güzel şarkılar yapan death* metal grubu. bir de alexi laiho diye hayvani bir gitarist/vokalistleri vardır ki iki görevi de ortalamanın çok üzerinde yapar bu herif. en güzel parçalarından biri;

    (bkz: everytime i die)
    5 ... haniglurn albernest
    #177021 :)
  2. 2.
    enteresan coverlara imza atan bir gruptur.
    1 ... kemalettin şentürk
    #177030 :)
  3. 3.
    Gerçekten metal camiasındaki sayılı gitarist/frontman lerden birine sahip, scream vokal benzeri birşey kullanan power metalle death metal arasında gidip gelen grup. *

    (bkz: alexi laiho)
    3 -1 ... baybars
    #177042 :)
  4. 4.
    oops i did it again cover'ını baştan sona taşağına* yapmış olan grup. başka türlü de düşünülemezdi zaten. yok düşünülebilseydi ismail yk yla düet falan da yaparlardı bunlar.
    2 ... haniglurn albernest
    #177060 :)
  5. 5.
    oops i did it again sarkisina eger metallica tassak gecseydi kimse inanmaz bir de lanetlerlerdi.ancak bunu yapan children of bodom olunca kimsenin umurunda degil.children of bodom bu sarkiyla tassak gecicegine yeni bir eser yapsa daha iyi.tipki ezik hip hop cilar nasil popculara ana avrat kufur edip dalga geciyorsa children of bodom da aynisini yapmistir.oysa rock ve heavy metal basklariyla dalga gecmek hafife almak degildir.heavy metal in felsefesi "yasam benim icindir,kendi tarzimda yasamak icindir".heavy metal kimseye bisey ispatlamak pesinde degildir.children of bodom britney spears i rezil edeyim,gorsun alem gibi ezikligin icine girmistir.yazik diyorum.onun disinda death metal i iyi icra eden grup olarak hatirlamak istiyorum.
    4 -5 ... hexagram
    #177073 :)
  6. 6.
    diskografi:

    something wild (lake bodom,the nail-1997)
    children of bodom (children of bodom,iron,steel,metal cover-1997)
    downfall (1998)
    hatebreeder (1999)
    tokyo warhearts (1999)- live
    hate me (2000)
    follow the reaperr (bodom after midnight,hate me-2000)
    youre better of dead (2002)
    hate crew deathroll(needled 24/7,angels dont kill-2002)

    grup elemanları:

    alexi laiho:vokal,gitar
    roope latvala:gitar
    henkka blacksmith:bas
    janne warman:klavye
    jaska raatikainen:davul...
    ... varg
    #208335 :)
  7. 7.
    isimlerini finlandiya daki bodom golu cinayerlerinden esinlenerek koyan grup
    ... bilmem
    #209006 :)
  8. 8.
    çok değişik bir the trooper* cover ı yapmış olan grup.iyi mi kötü mü anlayamadım...
    -1 ... disco inferno
    #209015 :)
  9. 9.
    (bkz: are you dead yet)
    ... a fine day to exit
    #210095 :)
  10. 10.
    death metal yapayım derken işi piyasa müziğine dönüştüren,araya biraz da elektronik ekleyip ortama ayak uydurma çabaları içinde bulunan, anlaşılamayan bir şekilde gençlik tarafından death müziğin kralı yapılan grup...
    2 -4 ... varg
    #213081 :)