bugün
- kabataş olayı görüntüleri26
- istanbul un çok pahalı olması27
- en sevilmeyen ev işleri15
- kara sevdaya tutulan kalmaması7
- gocu25
- mel mel bakan gibson ve 0 0 710
- gönül almaya çalışan erkek11
- erdogan ve trump'ın yakın ilişkisi3
- en son ne aldınız5
- kavgada ele sıçıp yumruklar atmak7
- hangi manifest kızısın4
- vaatlerinin tam tersi olduğu halde iktidarda olmak2
- arkadaşlar ne oldu size böyle2
- dünya kaç renklidir3
- beyaz ekmek yiyen vatan hainleri10
- ben lafa değil göte bakarım4
- haluk levent son açıklaması6
- şimdi herkes su içsin3
- ne yesem3
- karı kıza para yedirir misiniz4
- küsünce sevgiliye komik video atmak3
- yazarların bugün cılkını çıkardığı şarkı7
- kız dediğin biraz saf olur3
- ömer hayyam5
- toplu taşımada milletin ekranına bakan tipler4
- lansor4
- 21 temmuz 2026 fenerbahçe gornik zabrze maçı4
- düşene gülmek2
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- mücteba hamaney2
- molla rejimi2
- bütün mal varlığı üstünde sokakta yaşayan insan4
- hata çözmek2
- en fazla artılanmayı hak eden yazarlar2
- 1 saatte 10 bira içmek19
- yks 20263
- gençlerin öfkesinin yanlış yerlere yönelmesi2
- yıldız falına bakan kezo2
- herkes yatsın iyi geceler9
- sözlük kızlarının kombinleri20
- hayat geriye doğru anlaşılır2
- tembel ve çalışmayan insan16
- velvet vs nervio19
- neden okula gitmek zorundayız3
- oytun erbaş4
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- iran da patlama sesleri2
- the merich13
- philadelphia krem peyniri2
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
şimdi herkes çıldırmış vay efendim işte sekiz nasıl dayının torunu olabilirmiş, o yaşta öyle mi görünürmüş vs.
kimisi de diyor ki dayı çocuğu önceden yapmıştır vs. şimdi bu dizide zaten belirtilmiş dayının hangi çocuğunun ne zaman doğduğu. çok merak eden açsın 15. bölümü, final sahnesi zaten dayının üç çocuğunun mezarı önünde oluyor. buna göre:
uğur karaeski yani sekiz'in babası 1975 doğumlu. ortanca çocuk selim karaeski 1978 ve en küçük çocuk olan ali temel karaeski 1980 doğumlu. hepsinin ölüm tarihi ise 2001. uğur çocuğunu okuldan alırken vuruluyor, ali temel de yanında eşi varken öldürülüyor. eh dayı çocuklarının ne yaşta evlenip çocuk yaptığına karışmamış olsa gerek.
hayır hepsini geçtim ulan dizi bu. illa mantıklı mı olmak zorunda? yani ne oluyo hata bulunca? götünüz göğe mi eriyo?
neyse geçtik bunları, hemen kısa bir bölüm yorumu yapalım:
kenan birkan bu bölüm biraz geri plandaydı, daha iyi oldu çünkü oturduğu yerden tek bir tuşa basarak her şeyi halletti oldu tam anlamıyla ve bu da güzel bir şekilde açıklandı.
şebnem'i, tefo'yu ve ali'yi görmekten haz alıyorum. yan karakter olabilirler belki ama geri plana atılmamaları lazım kesinlikle.
dayı'yı o halde gördük ya, üzüldüm olum.
ömer'in eyşan zaafından gına geldi. bir orospunun peşinden çocuğunun anası da olsa bu kadar koşulur mu laaan?*
cengiz bu dünyaya piç geldi piç gidecek tahminen. göt olma riskimiz var, ucu açık bırakılan her noktada senaristlerden her türlü ters köşeyi bekliyorum.
daha fazla flashback istiyorum kesinlikle. 1971 yetmez sadece, biraz da 80ler, 90lar olsun. kenan'ın nasıl hazırlandığını da görelim, değil mi kardeş?
ezel'den çok sıkı bir hamle bekliyorum eyşan'ın inanmıyoraaam temalı konuşmasından sonra.
kim ne derse desin ben kıvanç tatlıtuğ'u beğendim arkadaş. en azından bu bölümlük beğendim, bence gayet iyi rol yaptı.
tabii hiç alışık olmadığımız bir şekilde çok havada kaldı bu bölüm. heyecanla bekliyoruz bir dahaki haftayı.
kimisi de diyor ki dayı çocuğu önceden yapmıştır vs. şimdi bu dizide zaten belirtilmiş dayının hangi çocuğunun ne zaman doğduğu. çok merak eden açsın 15. bölümü, final sahnesi zaten dayının üç çocuğunun mezarı önünde oluyor. buna göre:
uğur karaeski yani sekiz'in babası 1975 doğumlu. ortanca çocuk selim karaeski 1978 ve en küçük çocuk olan ali temel karaeski 1980 doğumlu. hepsinin ölüm tarihi ise 2001. uğur çocuğunu okuldan alırken vuruluyor, ali temel de yanında eşi varken öldürülüyor. eh dayı çocuklarının ne yaşta evlenip çocuk yaptığına karışmamış olsa gerek.
hayır hepsini geçtim ulan dizi bu. illa mantıklı mı olmak zorunda? yani ne oluyo hata bulunca? götünüz göğe mi eriyo?
neyse geçtik bunları, hemen kısa bir bölüm yorumu yapalım:
kenan birkan bu bölüm biraz geri plandaydı, daha iyi oldu çünkü oturduğu yerden tek bir tuşa basarak her şeyi halletti oldu tam anlamıyla ve bu da güzel bir şekilde açıklandı.
şebnem'i, tefo'yu ve ali'yi görmekten haz alıyorum. yan karakter olabilirler belki ama geri plana atılmamaları lazım kesinlikle.
dayı'yı o halde gördük ya, üzüldüm olum.
ömer'in eyşan zaafından gına geldi. bir orospunun peşinden çocuğunun anası da olsa bu kadar koşulur mu laaan?*
cengiz bu dünyaya piç geldi piç gidecek tahminen. göt olma riskimiz var, ucu açık bırakılan her noktada senaristlerden her türlü ters köşeyi bekliyorum.
daha fazla flashback istiyorum kesinlikle. 1971 yetmez sadece, biraz da 80ler, 90lar olsun. kenan'ın nasıl hazırlandığını da görelim, değil mi kardeş?
ezel'den çok sıkı bir hamle bekliyorum eyşan'ın inanmıyoraaam temalı konuşmasından sonra.
kim ne derse desin ben kıvanç tatlıtuğ'u beğendim arkadaş. en azından bu bölümlük beğendim, bence gayet iyi rol yaptı.
tabii hiç alışık olmadığımız bir şekilde çok havada kaldı bu bölüm. heyecanla bekliyoruz bir dahaki haftayı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar