bugün
- habire1275
- habire12 adamdır37
- izmirli kızların verici olması34
- timsah5
- kaplan7
- fil8
- iş bulamamak4
- kartal6
- zebra4
- sssilvermist22
- aldığınız en ilginç iltifat3
- mutsuzluğun en büyük nedeni14
- aslan8
- ben geldim naneler13
- claudian clouds kadındır12
- cilgincapkin13
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması20
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur16
- gammazların tarafsız olması gerekliliği26
- anın görüntüsü18
- hakkımda bilmeniz gerekenler34
- deccal'in sozluge gelmesi10
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- insan kaynakları3
- arkadaşlar sizce bu takım elbise güzel mi15
- messi'yi savunan adamla ahbaplık etmem5
- kafa dağıtmalık şarkı önerileri5
- sözlük kızları bizim neyimizdir sorunsalı11
- yazarların almak istediği hediyeler4
- nickten isim tahmini yapmak25
- gece sokakta koşarak 31 çeken kolsuz cüce görmek3
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası19
- tas kafa traşlı hırt sorunu3
- zorunlu eğitim2
- ben senin yerinde olsam5
- sözlük erkeklerinin 1 90 dan kısa olmaması10
- yorgun mermi13
- sözlükteki kavganın amacı5
- spaghetto2
- arap gel oğlum5
- bir ay çaylak olmak4
- yarası olan gocudur5
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- türkiye den ispanya'ya yangın uçağı desteği3
- temmuz6
- suca suruklenen cocuk7
- küs insanları barıştırmak3
- otosan p1002
- gece denize girmek12
- yeni parti46
ne zamandır yazacağım yazacağım elim varmadı bir türlü giri yapamadım ya şu en sevdiğim dizinin başlığına kısmet bugüneymiş.
fbi' ın counter terrorist unit (kısaca ctu) biriminde görev yapan jack bauer (kiefer sutherland) isimli fbi ajanının ana karakteri olduğu, her sezonu 24 bölüm olmak üzre her bölümünde günün 24 saatinden bir tanesinin ele alındığı, her sezonunda amerikaya yapılması planlanan bir terörist saldırının 24 saat içerisinde çözülmesinin ele alındığı, bu terörist saldırılarda devletin en üst makamlarının dahi bir şekilde güç, para, çıkar, ya da ülkenin uzun vadede çıkarlarını korumak gibi safiyane amaçlarla bu derin yapılanmanın içerisinde rol alabildiğini gösteren müthiş ötesi aksiyon dizisi. tarafsız gözle izleyen hiç bir kişinin bu terörist aksiyonları haklı görmesi, veya savunması beklenemez. ülkemizde benzeri terörist oluşumlar kaos ortamı oluşturarak ülkede panik havası estirmeye çalışsa ve bundan siyasi güç, rant vb kazanımlar elde etmeye çalışsa kaçımız bunu savunurduk.
bir dakika lan. var ki ülkemizde de bunlardan.
(bkz: ergenekon)
fbi' ın counter terrorist unit (kısaca ctu) biriminde görev yapan jack bauer (kiefer sutherland) isimli fbi ajanının ana karakteri olduğu, her sezonu 24 bölüm olmak üzre her bölümünde günün 24 saatinden bir tanesinin ele alındığı, her sezonunda amerikaya yapılması planlanan bir terörist saldırının 24 saat içerisinde çözülmesinin ele alındığı, bu terörist saldırılarda devletin en üst makamlarının dahi bir şekilde güç, para, çıkar, ya da ülkenin uzun vadede çıkarlarını korumak gibi safiyane amaçlarla bu derin yapılanmanın içerisinde rol alabildiğini gösteren müthiş ötesi aksiyon dizisi. tarafsız gözle izleyen hiç bir kişinin bu terörist aksiyonları haklı görmesi, veya savunması beklenemez. ülkemizde benzeri terörist oluşumlar kaos ortamı oluşturarak ülkede panik havası estirmeye çalışsa ve bundan siyasi güç, rant vb kazanımlar elde etmeye çalışsa kaçımız bunu savunurduk.
bir dakika lan. var ki ülkemizde de bunlardan.
(bkz: ergenekon)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar