bugün
- 28 haziran 2026 hırvatistan gana maçı4
- dua edince iletildi mesajı gelmesi3
- genç olmanın en güzel yanı6
- 28 haziran 2026 panama ingiltere maçı3
- özgürlük ve zorunlu eğitim paradoksu3
- genç görünmeye çalışmak7
- akepe neden kültürel hegemonyayı ele geçiremedi19
- gitme diye yalvarmak6
- 19 yaşında kızla yatmak3
- 1 temmuz kabotaj bayramı4
- eski işyerine tekrar başlamak4
- ilgi manyağı4
- sabaha kadar okunacak kitap4
- eski eşle tekrar evlenmek4
- x in memeleri3
- abd'yi yenmiş olduk bu da bir başarı3
- sözlüğe kız girince telefona bildirim gelmesi5
- uludağ sözlüğün boşalması3
- giresun da otobüs durağında bekleyen turist kız8
- 30 haziran 2026 hollanda fas maçı3
- şarapçı bey koala birader3
- 28 haziran 2026 güney afrika kanada maçı2
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet19
- sözlük yazarlarının babalarını dinlediği konular2
- demet akalın'ın kırmızı elbisesi2
- 33 yaşında olmak3
- arşivlenmesi gereken resimler3
- demet akalın'ın beyaz mayosu2
- öldükten sonra bana ne olacak5
- içtim şarabı13
- alkolü bırakmak2
- yalnız değilsiniz esra erol var2
- son bir sigara içelim2
- deniz göktaş'ın 3 günde 4 milyon izlenmesi2
- anın görüntüsü22
- kadir inanır22
- sözlükteki gizli düşmanım10
- sıcaktan ağlamak4
- gece ekmek arası kaşar cola'nın üstüne 2000 yakmak2
- insanın geçmişinin karanlık olması9
- deniz göktaş4
- uludede3
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı30
- whynot2
- bu sıcakta penisi asfalta sürtmek4
- sözlük kızlarını harika yapan detaylar9
- 35 bin lira maaşı beğenmeyen sevgili2
- neden herkes aynı anda yürüyor2
- her insanın bir cini olması8
- kemalist dünya24
bugün nüfus müdürlüğünde beni benden alan davranışlar sergileyen insanın ait olduğu ırktır.şöyle ki,
1- sıraya kaynak yapmakla beni suçladı,sonra tartıştı ve en sonunda kendinin yanlış sırada durduğunu farkedip benim önüme geçti.
açıklama:koskaca tabelayı göremeycek kadar salaksın ayrıca leş gibi kokuyosun ve en kötüsü dediğini anlamak için her seferinde sözünü tekrarlatacak kadar kötü türkçe konuşuyorsun. ayrıca bana destek çıkan yurttaşlarada burdan teşekkürlerimi sunuyorum.bir beyinsizle beni muhatap etmekten kurtardılar!!!
2- sıradayken cep telefonu çaldı,bağırarak konuşmaya başladı. elindeki telefonun nokia e71 olduğu görüldü.
3- sıra kendisine geldiğinde yeşil kart için ve sosyal yardımlaşma vakfından yardım alabilmek için nüfus kayıt örneği istediğini söyledi. ayrıca vukuatlı nüfus kayıt örneğinde yeni doğan kızının isminin çıkmaması üzerine memurla tartıştı. uzun süren tartışmalar sonunda kızını daha nüfusa kayıt bile ettirmediği ortaya çıktı. ama memura 'ben şimdi kaydettircem zaten sen şurdan ismini ekleyiver' diye ısrar etmeyide ihmal etmedi.
4-toplu halde homurdanmalar başlayınca 'burası türkiye bütün işler böyle vb.' içeriğe sahip olan cümlere kurarak kızını nüfusa kayıt ettirmek üzere sıradan ayrıldı.
genel analiz: arkadaşım madem yeşil karta başvuruyosun o elindeki telefon ne??? ayrıca madem bu ülkeyi beğenmiyorsun bütün komününü alıp ortadoğunun sikko coğrafyalarına gidebilirsin,inan buna hiç kimse gücenmez. ayrıca nasıl bir mantığa sahipsinki nüfusa kayıt ettirmediğin çocuğun için nüfus kayıt örneği isteyebiliyorsun???
1- sıraya kaynak yapmakla beni suçladı,sonra tartıştı ve en sonunda kendinin yanlış sırada durduğunu farkedip benim önüme geçti.
açıklama:koskaca tabelayı göremeycek kadar salaksın ayrıca leş gibi kokuyosun ve en kötüsü dediğini anlamak için her seferinde sözünü tekrarlatacak kadar kötü türkçe konuşuyorsun. ayrıca bana destek çıkan yurttaşlarada burdan teşekkürlerimi sunuyorum.bir beyinsizle beni muhatap etmekten kurtardılar!!!
2- sıradayken cep telefonu çaldı,bağırarak konuşmaya başladı. elindeki telefonun nokia e71 olduğu görüldü.
3- sıra kendisine geldiğinde yeşil kart için ve sosyal yardımlaşma vakfından yardım alabilmek için nüfus kayıt örneği istediğini söyledi. ayrıca vukuatlı nüfus kayıt örneğinde yeni doğan kızının isminin çıkmaması üzerine memurla tartıştı. uzun süren tartışmalar sonunda kızını daha nüfusa kayıt bile ettirmediği ortaya çıktı. ama memura 'ben şimdi kaydettircem zaten sen şurdan ismini ekleyiver' diye ısrar etmeyide ihmal etmedi.
4-toplu halde homurdanmalar başlayınca 'burası türkiye bütün işler böyle vb.' içeriğe sahip olan cümlere kurarak kızını nüfusa kayıt ettirmek üzere sıradan ayrıldı.
genel analiz: arkadaşım madem yeşil karta başvuruyosun o elindeki telefon ne??? ayrıca madem bu ülkeyi beğenmiyorsun bütün komününü alıp ortadoğunun sikko coğrafyalarına gidebilirsin,inan buna hiç kimse gücenmez. ayrıca nasıl bir mantığa sahipsinki nüfusa kayıt ettirmediğin çocuğun için nüfus kayıt örneği isteyebiliyorsun???
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar