bugün
- 3 ağustos 2026 aykolik gocu buluşması19
- radikal karar almak5
- sözlüğü aşevine çeviren tipler4
- tantuni4
- yağmurcu neden akpli12
- beni özleyenler elime mum diksin19
- tost3
- mantı3
- gammazların sözlüğü bitirmiş olması3
- sözlüğün çok durgun olması2
- zeytinyağlı tabağı2
- herkese fetöcü diyenin genelde fetöcü olması4
- şükürcülük5
- kızlar naber10
- tutuklanmamak için akp'ye katılmak12
- call of duty black ops3
- velvet hanım aşk kadınıdır3
- pazartesi diyete başlamak4
- bik bik'in mutfağına konuk olmak30
- gece gece bana bi çakmak lazım diyen kız7
- eli olmayanlar nasıl 31 çekiyor4
- kız arkadaşına mini etek giydiren erkek13
- ioçk'nın mutfağı2
- üniversitelerdeki siber güvenlik programları2
- komşuya kahveye gitmek8
- ispanya6
- seda akman2
- erdal beşikçioğlu16
- g3 ile intihar etmek3
- öğrencilik halleri3
- çok sıcak olması4
- nervio hanım ile birlikte kahve içmek2
- yeni gelin instagramı2
- asgari ücretle çalışan yazarlar4
- manifest5
- taşaklardan birinin kayıp olması11
- hamama gitmek4
- arkadaşlar kahve içiyorum5
- parmak kılları4
- tüik'in temmuz enflasyonu6
- donald trump2
- aykolik bey birader2
- en tehlikeli insan tipleri6
- mürted öldürmek2
- aklınıza gelen şarkı sözü10
- nervio hamferdi10
- askeri ücretle evlenebilir mi12
- ömer çelik'in ertuğrul özkök'e franco tepkisi4
- çay içen kız13
- aslan gibi adam3
yalnızım.
bu acıtasyon yüklü bir yazı olacak, uyarmadı demeyin. şu acitasyon kelimesinide kullandım ya durum vahim.
bir kaç hafta önce bileğimi incittim sözlük ve bunu msn de konustuğum herkese anlattım. yakındım, sızlandım. ondan önce hava çok sıcaktı şimdiki gibi. hep sıcaklardan yakındım. ona buna çok sıcak cart curt anlatıp durdum. moderasyondan bile akıl aldım hatta. bütün bunlar neden peki? niçin saçma sapan bişileri, olur olmaz insanlara anlatıpduruyorum? çünkü yanımda yakınımda kimsem yok. anne kişisi tatilde ben çalışıyorum, en sevdiklerim mezarda ben çalışıyorum, sevgili ihtimalim çok uzakta ve ben çalışıyorum.
evde kendi kendime konuşuyorum. sağdan sola dönerken sadece konuşmuş olmak için ayyy, off aman aman diyorum. bileğimide herkese anlatıyorum çünkü aslında anlatcak kimsem yok. 'ayy acıyor mu ' diycek bi kimsem yok. beni merak edıcek bi kimsem yok.
bazı geceler saat 12 bile olsa evde yanlız korkup, 1saatlik yolu tepip, anneme gidiyorum. tüm ışıkları açıp, öyle uyuyorum bazen.
başka evlerin ışıklarına daha fazla bakar oldum bu sıralar. saatlerimi balkonda, karşı blokta acaba şu odada ne oluyor, bu dairede bebek var, şunlar kavga edıyor filan gibi bişeyler düşünerek geçiriyorum. çoğunlukla sanki tüm ışıklar mutlu evlerde yanıyormuş gibi geliyor.
sıkıntı basıyor iyiden iyiye.
ve hala bileğim acıyor
ve hala çok sıcak
dolapta buz gibi soda yada uludağ gazoz oluyor. içip serinliyorum. dolin sprey var onu bileğime sıkıp, sarıp yatıyorum. şimdilerde ağrısı biraz hafiledi gibi.
yo şikayet etmiyorum, ben seçtim sonuçta ama biraz ağır geliyor. yaslanıp dinlenmek istiyorum.
dinlediğin için teşekkürler.
bu acıtasyon yüklü bir yazı olacak, uyarmadı demeyin. şu acitasyon kelimesinide kullandım ya durum vahim.
bir kaç hafta önce bileğimi incittim sözlük ve bunu msn de konustuğum herkese anlattım. yakındım, sızlandım. ondan önce hava çok sıcaktı şimdiki gibi. hep sıcaklardan yakındım. ona buna çok sıcak cart curt anlatıp durdum. moderasyondan bile akıl aldım hatta. bütün bunlar neden peki? niçin saçma sapan bişileri, olur olmaz insanlara anlatıpduruyorum? çünkü yanımda yakınımda kimsem yok. anne kişisi tatilde ben çalışıyorum, en sevdiklerim mezarda ben çalışıyorum, sevgili ihtimalim çok uzakta ve ben çalışıyorum.
evde kendi kendime konuşuyorum. sağdan sola dönerken sadece konuşmuş olmak için ayyy, off aman aman diyorum. bileğimide herkese anlatıyorum çünkü aslında anlatcak kimsem yok. 'ayy acıyor mu ' diycek bi kimsem yok. beni merak edıcek bi kimsem yok.
bazı geceler saat 12 bile olsa evde yanlız korkup, 1saatlik yolu tepip, anneme gidiyorum. tüm ışıkları açıp, öyle uyuyorum bazen.
başka evlerin ışıklarına daha fazla bakar oldum bu sıralar. saatlerimi balkonda, karşı blokta acaba şu odada ne oluyor, bu dairede bebek var, şunlar kavga edıyor filan gibi bişeyler düşünerek geçiriyorum. çoğunlukla sanki tüm ışıklar mutlu evlerde yanıyormuş gibi geliyor.
sıkıntı basıyor iyiden iyiye.
ve hala bileğim acıyor
ve hala çok sıcak
dolapta buz gibi soda yada uludağ gazoz oluyor. içip serinliyorum. dolin sprey var onu bileğime sıkıp, sarıp yatıyorum. şimdilerde ağrısı biraz hafiledi gibi.
yo şikayet etmiyorum, ben seçtim sonuçta ama biraz ağır geliyor. yaslanıp dinlenmek istiyorum.
dinlediğin için teşekkürler.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar