bugün
- genç olmanın en güzel yanı6
- genç görünmeye çalışmak7
- 19 yaşında kızla yatmak3
- ilgi manyağı4
- gitme diye yalvarmak6
- 1 temmuz kabotaj bayramı4
- eski işyerine tekrar başlamak4
- sabaha kadar okunacak kitap4
- eski eşle tekrar evlenmek4
- akepe neden kültürel hegemonyayı ele geçiremedi19
- x in memeleri3
- 28 haziran 2026 hırvatistan gana maçı2
- 28 haziran 2026 panama ingiltere maçı2
- abd'yi yenmiş olduk bu da bir başarı3
- 28 haziran 2026 güney afrika kanada maçı2
- uludağ sözlüğün boşalması3
- sözlüğe kız girince telefona bildirim gelmesi5
- 30 haziran 2026 hollanda fas maçı3
- şarapçı bey koala birader3
- giresun da otobüs durağında bekleyen turist kız8
- sözlük yazarlarının babalarını dinlediği konular2
- demet akalın'ın kırmızı elbisesi2
- demet akalın'ın beyaz mayosu2
- arşivlenmesi gereken resimler3
- 33 yaşında olmak3
- alkolü bırakmak2
- yalnız değilsiniz esra erol var2
- son bir sigara içelim2
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet19
- deniz göktaş'ın 3 günde 4 milyon izlenmesi2
- gece ekmek arası kaşar cola'nın üstüne 2000 yakmak2
- sıcaktan ağlamak4
- öldükten sonra bana ne olacak5
- uludede3
- deniz göktaş4
- içtim şarabı13
- anın görüntüsü22
- whynot2
- sözlükteki gizli düşmanım10
- kadir inanır22
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı30
- insanın geçmişinin karanlık olması9
- 35 bin lira maaşı beğenmeyen sevgili2
- bu sıcakta penisi asfalta sürtmek4
- neden herkes aynı anda yürüyor2
- sözlük kızlarını harika yapan detaylar9
- her insanın bir cini olması8
- sözlüğün kırbacı3
- kemalist dünya24
- erkekler neden erken ölür4
insanlar elbetteki farklı dünya görüşlerine, inanç sistemlerine, hayat felsefesine, doğrulara, yanlışlara sahiptir. benim doğrum bir başkası için çok yanlış olabilir. hatta kabul edilemez olabilir. buna mukabil medeni ve aklı başında bir kişi kendi doğrusuyla ilgili argümanlar getirir, eleştirdiği noktaları söyler. fikir alışverişi olur zekanın elverdiği oranda.
ama eleştiriyle aptallık arasında farkı göremeyen ham bireyler anca çatışmaya yol açar. şimdi bu başlığa mukabil birisi de dese ki
atatürk e girmek: lys de atatürk üniversitesine girdim lan, ehe ehe
mustafa kemal e sokmak: bizim oğlanı mustafa kemal ünv. ne memur olarak soktum. bi de everdik mi kafam rahat
böyle yüz tane saçma sapan laf oyunu bulurum, yeter ki niyetim olsun
ayrıca istanbul'daki vapur isimlerini bir araştırırsanız zübeyde hanım ın da dahil olduğu bir sürü merhum insan isminin verildiğini görürsünüz. şimdi gerizekalının birisi de kalkıp bu tür aptal aptal laflar mı sarfetsin. böyle aptallıklar, böyle gerizekalılıklar, böyle beyinsizlikler insanları, fikirleri nereye vardırır arkadaşlar. bu derece mi zekadan yoksun bünyeler var etrafımızda.
kişiler hakkında eleştiriler muhakkak ki olur, bunu da medeni bi şekilde yazarsın. ama nedir bu yaa
burada vakit kaybedeceğine gerçek babasının kimliğini araştırması gereken orospu çocuğu liseli ergen piçler.
mal mısınız olum siz?
edit: malsınız mal. eğitimsiz mallar
ama eleştiriyle aptallık arasında farkı göremeyen ham bireyler anca çatışmaya yol açar. şimdi bu başlığa mukabil birisi de dese ki
atatürk e girmek: lys de atatürk üniversitesine girdim lan, ehe ehe
mustafa kemal e sokmak: bizim oğlanı mustafa kemal ünv. ne memur olarak soktum. bi de everdik mi kafam rahat
böyle yüz tane saçma sapan laf oyunu bulurum, yeter ki niyetim olsun
ayrıca istanbul'daki vapur isimlerini bir araştırırsanız zübeyde hanım ın da dahil olduğu bir sürü merhum insan isminin verildiğini görürsünüz. şimdi gerizekalının birisi de kalkıp bu tür aptal aptal laflar mı sarfetsin. böyle aptallıklar, böyle gerizekalılıklar, böyle beyinsizlikler insanları, fikirleri nereye vardırır arkadaşlar. bu derece mi zekadan yoksun bünyeler var etrafımızda.
kişiler hakkında eleştiriler muhakkak ki olur, bunu da medeni bi şekilde yazarsın. ama nedir bu yaa
burada vakit kaybedeceğine gerçek babasının kimliğini araştırması gereken orospu çocuğu liseli ergen piçler.
mal mısınız olum siz?
edit: malsınız mal. eğitimsiz mallar
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar