bugün
- pkklıların salıverilmesine uludağ sözlüğün tepkisi12
- tom barrack3
- dünyanın en ünlü kişisi3
- pazar günü evde oturan insan3
- ultraslan lideri sebahattin şirin'in gözaltına alı4
- dinsiz milliyetçilik4
- ikinci abdülhamid4
- şarkılarım dağlara2
- türk islam sentezi zırvaları2
- heybeliada ruhban okulu2
- bir fenerbahçeli ile tartışmak2
- sadece akçomarların gördüğü büyük oyun2
- durmazlar çetesi3
- futbol24
- gocunun freddy travması6
- cansever16
- galatasaray ın yine başını alması3
- okan buruk5
- çocuğa tecavüz eden adamın kurşuna dizilmesi5
- 09 ağustos 2026 istanbul da sağanak ve rüzgar uyar3
- dem parti3
- a9 tv3
- pazar kahvaltı klasikleriniz6
- victor osimhen8
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın31
- ayşen gruda4
- özgür özel4
- kışlık domates konservesi yapmak5
- behlül bihter sevişmesinin reyting rekoru kırması5
- düşün ki o bunu okuyor5
- kaplanın sırtında2
- adnan oktar vs fethullah gülen3
- pkk lılara af çıkması4
- türkiye pazar günü yeni bir sabaha uyanacak6
- anın görüntüsü10
- namuslu filmi3
- spor yapmak2
- çinliler4
- almanya11
- aym memur emeklilerine seyyanen zam kararı3
- naif insanlar4
- okanınçükü2
- çirkef galatasaray5
- enflasyon hedefinin tutmaması4
- pocoyo daki pato'nun çok yakışıklı olması3
- galatasaray14
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj2
- kadınlar neden kötü araba kullanır sorunsalı14
- lisede kızlara şiir okuyanlar şimdi ne yapıyor3
- vfb stuttgart7
çılgın dersane tarzında am göt ile izleyici toplamayı amaçlayan dandik bir film. eski bir film olan yasak sokaklara benzese de bu filmde daha çok am-göt-meme üçlemesi var. ayrıca da arka sıradakiler dizisinden ve çılgın dersane filminden bayağı bir oyuncu araklanmış.
yalnız filmde müthiş bir diyalog geçmiştir ;
-- spoiler --
şimdi zengin kızımızın, fakir oğlana aşık olduğu gün annesi babası da bu olayı duyuyor. kız eve geç geliyor ve sonrası;
zengin kız: meraba.
zengin anne: nerdesin sen ha! nerdesin!
zengin kız: ...
zengin baba: saat kaç! nerdesin sen! senin yüzünden bütün toplantılarımı iptal ettim!
zengin anne: yine o çocuklaydın dimi!? bidaha görüşmeyeceksin demedim mi sana o çapulcuyla ha!?
zengin kız: yeterr! yeter artık! karışmayın bana! neden istemiyorsunuz o çocuğu! sen anne! babamla evlenirken neden ona fakir demedin!? ha?! neden şimdi bana karışıyorsun! sen baba! ne çabuk unuttun 6 kardeşinle tek tabaktan yemek yediğin günleri! ha!? konuşsana! ne çabuk unuttun!?
fakir baba: ...
zengin kızımız sonra, dubleks evinin merdivenlerinden yukarı çıkarak hızla uzaklaşır. anne baba bi kenara yığılır kalır, düşünceli bi şekilde.
--spoiler--
bu yaratıcı diyoloğu duyunca hüngür hüngür ağladım. tolet'e gidip sıçınca geçti ama!!
yalnız filmde müthiş bir diyalog geçmiştir ;
-- spoiler --
şimdi zengin kızımızın, fakir oğlana aşık olduğu gün annesi babası da bu olayı duyuyor. kız eve geç geliyor ve sonrası;
zengin kız: meraba.
zengin anne: nerdesin sen ha! nerdesin!
zengin kız: ...
zengin baba: saat kaç! nerdesin sen! senin yüzünden bütün toplantılarımı iptal ettim!
zengin anne: yine o çocuklaydın dimi!? bidaha görüşmeyeceksin demedim mi sana o çapulcuyla ha!?
zengin kız: yeterr! yeter artık! karışmayın bana! neden istemiyorsunuz o çocuğu! sen anne! babamla evlenirken neden ona fakir demedin!? ha?! neden şimdi bana karışıyorsun! sen baba! ne çabuk unuttun 6 kardeşinle tek tabaktan yemek yediğin günleri! ha!? konuşsana! ne çabuk unuttun!?
fakir baba: ...
zengin kızımız sonra, dubleks evinin merdivenlerinden yukarı çıkarak hızla uzaklaşır. anne baba bi kenara yığılır kalır, düşünceli bi şekilde.
--spoiler--
bu yaratıcı diyoloğu duyunca hüngür hüngür ağladım. tolet'e gidip sıçınca geçti ama!!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar