bugün
- filistin37
- antipanik'e bir şey söyle22
- silvermist'e iki şey söyle18
- sözlük kızlarının kombinleri15
- 44 yaşında psikolog olmak7
- traveler konuşursa sözlükte yer yerinden oynar8
- namazlı meal yazıp kuran da namaz var diyen avel7
- piyasada bol miktarda herif ve karı olması5
- sarapci koala ile el ele parklarda koşmak4
- barış sürecinde siyasallaşma aponun da hakkıdır5
- muşlettin amca7
- vincenzo montella7
- tarhana çorbası5
- azerbaycan8
- tanışılan kız hangi partili ise o partili olmak7
- alttaki yazara bir şey söyle24
- kadir mısıroğlu'nun vatan haini olması5
- keşke yunan galip gelseydi diyen orospu evladı4
- bahçeye işemek2
- israil'in yunanistan'ın 2036 planını ifşalaması4
- prezervatif alamayacak kadar fakir olmak2
- akp'ye geçersem anam evlatlıktan reddeder3
- cenazede gülmek8
- 9 ekim 2026 galatasaray kasımpaşa maçı36
- ehliyet sınavının kurallarını kim koyuyor ya2
- su bardağında çay içmek10
- abazan yazarlar4
- florentia village istanbul2
- egay sucukcu'ya bir şey söyle3
- ürdün9
- antipatik'e iki şey söyle3
- tuvalette ilham gelmesi5
- abd'nin en iyi üniversiteleri2
- bosna hersek2
- mhp nin atatürk düşmanı olması5
- şükretmeyen insan7
- aşkım dua lipa mı ben mi diyen sevgili8
- bir hikayenin sonuna nokta koyamamak3
- whatsapp grubundan atılmak2
- sahaflık tecrübem5
- altın fiyatları2
- pudingi çay kaşığıyla yemek5
- almanya3
- insanın düşüncelerinden utanması6
- yakıştırdığım çiftler serisi 153
- kemalistlerin islam düşmanlığının nedenleri15
- erkeklere en güzel hitap şekilleri17
- trump'ın rus dizeli anlaşması3
- fransa6
- slovakya2
terör ile mücadelede ne kadar yanlışların yapıldığını, ne kadar beceriksizliklerin yapıldığını gösteren olaydır.
haber burada:
http://www.haberturk.com/...11-ayni-evde-ikinci-sehit
12 sene evvel(1998 de) abisi terör kurbanı olmuş, 12 sene sonra kardeşinin askerlik zamanı geliyor ve o kardeşini de o teör bölgesine gönderiliyor ve şehit oluyor, sırada kim var üçüncü kardeş mi, onun da şehit haberini birkaç sene sonra da gelecek mi?
kimse kusura bakmasın bu bir beceriksizliktir, eğer aynı aileden ikinci çocuk ta şehit oluyorsa burada bir becriksizlik vardır. Yahu bu çocuğu askere alırken, hiç mi bakmadınız dosyasına, şehit kardeşi olduğunu biliyordunuz, o çocuğu tekrar o terör bölgesine göndermek resmen cinayet, acemilik bittikten sonra o çocuk batıdaki birliklere gönderilemez miydi?
senelerdir profesyonel askerlik in özellikle terör bölgesinde başlaması gerekir şeklinde uzmanlar, köşe yazarları yazdı çizdi, bu halk yıllardır bunu bekliyordu, ama genelkurmay hep bunlara kulağının üstüne yattı, "biz askeriz, siz bizden daha mı iyi bileceksiniz" şeklinde dinlemedi, kendi bildiğini yaptı, bugün ise profesyonel askerlik için düğmeye basıldı ama beyler "günaydın",
hükümetlerinde kabahatleri va tabi, ama 1998 de farklı bir hükümet vardı zannederim dsp azınlık hükümeti vardı, ülke seçim ortamına girmişti(1999 seçimleri), o evden şehit çıkıyor o sene, aradan 12 sene geçiyor hükümet değişiyor, 12 sene de teknoloji değişiyor, herşey değişiyor, ama genelkurmay'ın mantığı değişmiyor ve aynı evden ikinci şehit çıkıyor.
ben daha fazla yazmak istemiyorum, yazdıkça sinirlerim bozuluyor, o aile gariban, o aile kaderci, üçüncü şehit de çıksa yine de "vatan sağolsun" derler, ama ben öyle demiyorum, vatan sağolsun evet ama doğru dürüst işler yapılırsa vatan sağolur, yanlış işlerle, yanlış uygulamalarla nereye kadar?
haber burada:
http://www.haberturk.com/...11-ayni-evde-ikinci-sehit
12 sene evvel(1998 de) abisi terör kurbanı olmuş, 12 sene sonra kardeşinin askerlik zamanı geliyor ve o kardeşini de o teör bölgesine gönderiliyor ve şehit oluyor, sırada kim var üçüncü kardeş mi, onun da şehit haberini birkaç sene sonra da gelecek mi?
kimse kusura bakmasın bu bir beceriksizliktir, eğer aynı aileden ikinci çocuk ta şehit oluyorsa burada bir becriksizlik vardır. Yahu bu çocuğu askere alırken, hiç mi bakmadınız dosyasına, şehit kardeşi olduğunu biliyordunuz, o çocuğu tekrar o terör bölgesine göndermek resmen cinayet, acemilik bittikten sonra o çocuk batıdaki birliklere gönderilemez miydi?
senelerdir profesyonel askerlik in özellikle terör bölgesinde başlaması gerekir şeklinde uzmanlar, köşe yazarları yazdı çizdi, bu halk yıllardır bunu bekliyordu, ama genelkurmay hep bunlara kulağının üstüne yattı, "biz askeriz, siz bizden daha mı iyi bileceksiniz" şeklinde dinlemedi, kendi bildiğini yaptı, bugün ise profesyonel askerlik için düğmeye basıldı ama beyler "günaydın",
hükümetlerinde kabahatleri va tabi, ama 1998 de farklı bir hükümet vardı zannederim dsp azınlık hükümeti vardı, ülke seçim ortamına girmişti(1999 seçimleri), o evden şehit çıkıyor o sene, aradan 12 sene geçiyor hükümet değişiyor, 12 sene de teknoloji değişiyor, herşey değişiyor, ama genelkurmay'ın mantığı değişmiyor ve aynı evden ikinci şehit çıkıyor.
ben daha fazla yazmak istemiyorum, yazdıkça sinirlerim bozuluyor, o aile gariban, o aile kaderci, üçüncü şehit de çıksa yine de "vatan sağolsun" derler, ama ben öyle demiyorum, vatan sağolsun evet ama doğru dürüst işler yapılırsa vatan sağolur, yanlış işlerle, yanlış uygulamalarla nereye kadar?
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar