bugün

uğur dündar

dürüst görünümlü sahtekar, bencil, gazeteci suretli samimiyetsiz bir yalancıdır. yaşıtları hapishanede ömürlerini geçirmişken kendisi nasıl oluyorsa hem devrimci geçinmeyi başarıp hem de tırnak ucu kadar hasar almadan bu profilini korumaktadır. arena gibi ciddi görünümlü bir programla insanları doğru söylediğine ikna edip gece gece reytingleri toplamış mıdır, evet. ne yazık ki bir dönem benim televizyonumdan da almıştır bu reytingi ama izlemeden iyi yada kötü yargılamak daha yanlış olmaz mıydı?
reklam uğruna tüm halkın sağlığını korumaya çalışır görünüp halkın küçük lokanta, cafe vb. yerlerden soğumasını sağlayıp farkettirmeden bizi büyük kuruluşlara yönlendirmiştir. yaşıtları şimdilerde gazetelerde yazı yazıp onun konuşmaya korktuğu konularla ilgili olarak halkı aydınlatırken uğur dündar lacivert takım elbisesinin içinde sıcak koltuğuna gömülmüş "araştırmacı gazetecilik kılıfından daha ne ekmek çıkar bana acaba? başka ne yapsam?" gibi düşüncelerle gün geçirmektedir. sevmiyorum, sevmeyeceğim.

edit büdüt: her ne kadar ben kendilerini hiç sevmesem de kabul etmek zorunda olduğum bişey var ki, bu adam kitlelerin güvenini kazanmış bir şekilde. inanılması güç bir biçimde gaza getirebiliyor kitleleri. bazen haber izlerken gözüm takılıyor da, her durumda halkın yanında olduğu izlenimini hiçbir durumda elinden bırakmıyor. bu da insanları güvende hissettiriyor. ciddi anlamda güvendiğimiz insanların öğütlerini yerine getirmemiz de kolaylaşıyor..
güncel Önemli Başlıklar