bugün

disko kralı

2006 yılındaki Televizyon Makinası'nde Okan'ın "bir gün fena halde depresyona girer ve hiç yapmayacağınız şeyi yapmak zorunda kalırsanız ne yaparsınız" demesi üzerine "eğer bir gün o derece delirirsem rap müzik yaparım" diyen Yaşara, Ceza "Sen Oyna Dilber" isimli parçasında "Depresyon'a girme Yaşar, rap de yapma. Playback gitar çalmaktansa susarım daha iyi" diyerek hafiften geçirmişti. Bugünkü programda ise Yaşar, Okan'ın Amerika'daki rapi kötüleyip Avrupa ve Türkiye'deki rap müzik için iyi yerlerde demesi üzerine "evet iyi yerlerde" diyerek tasdiklemiştir. Ayrıca o güzel oyuncunun söylediği şarkı için "Bu nedir abi bir de utanmadan hiphop diyor. Hiphop kültürüyle hiç bir alakası yoktur ve öyle bir parça bu kültüre ait olamaz. Rap müzik bu değildir." diye iç geçirmiş ve bu boktan performans için "bravooo, albüm çıkınca tekrar bekliyoruz" diyen çok saygıdeğer insan olan Okan Bayülgen'i de kınamış bulunmaktayım.

edit:
Ayrıca değiştirmiş oldukları jenerikte daha önce programa katılan üniversiteleri yazmaya çalışmışlar ama Karabük Üniversitesi'ni 2 kere yazmış olmalarına rağmen Disko Kralı'na 4-5 ay gibi bir süre önce katılmış olan Çankırı Karatekin Üniversitesi'ni yazmamışlardır efendim. Bu ince ayrıntıdan dolayı da şiddetle kınamış bulunmaktayım.

edit2:
1. edit'te bahsetmiş olduğum hatayı ertesi gün yayınlanan Medya Kralı programında düzeltmiş bulunan takdir ve tebrik edilesi bir ekibe sahip olan program.