bugün

aşk ı memnu

öncelikle ekşi den 1945 ve burdaki bilimum düzeydeki über yazarlara selam ederim, rol çalmak gibi olmasın sakın. dayanamadığım için yazıyorum ama ustalara da saygı.*
şunu yazmazsam olmaz, bihter bir zamanlar ben konulu film diyeyim sen ne anlarsan anla at ve onu kendinden geçiren kevaşe bir karı vardı. at öyle bir intikam aldı ki o kadın öldü bihter bildin mi? hıh işte ona dön istiyorum. yani sadece öl istemiyorum, aygırlara gelesin istiyorum.

beşir siktir git şu hayattan sen de biz de kurtulalım. sende göt olsa o cd yi şimdi çıkarırdın yok adam oldum işe yaradım diyebilmek gibi misyonun olsa, yeniden ortaya çıkarıp kasalara saklamazdın. biraz içim burkuldu evet ama kapı dinleyiciliğinle soğuttun ondan da.

ev çalışanları hakkında birşey diyemiyorum, kendi evinize çıkın yahu. proleterya var resmen istanbul un göbeğinde.

katya osmanlı şamarını yiyince özüne döndü, rusça konuşmaya mı başladı ne? bir sezondur kendi aralarında ingilizce konuşan lostillerden sun ve eşi ibret alsın hehey. gaza gel de göt et şunları ahahaha ne gülerim gıı. sana güveniyorum.

bihter ve anası severler derneği var sanki sözlüklerde. ben sevmiyorum arkadaş, fridevs sen de tam bir drama queensin. o geçkin pornocu da almaz seni şu çirkefliğin çıksa ortaya. ulen ölüyor çocuk orda, bulaşıcı değil, değil mi diyorsun? ne diyeyim daha. bihter için olan temennilerim kopi peyst senin için kuzum.

ve nihal, ah nihal ah senin için zevzek dediler malak dediler ama ne oldu tuttun behlül ün çükünü koparana kadar bırakmıyorsun. adam da aşık oldu tabi en nihayetinde über erkek de olsa o da ego zaaflı bir erkek, kriptonitini kullandın türk erkeğinin, masumiyet. aferim bırakma daha bırakırsan tutarlar. *

behlülcüm çok şekersin skorerim benim. neyse seni de malum yerden dizginlediler. mahmuzu vurursa nihal çok acır, sen de böyle devam.

ha ben izlemiyordum da, şöyle böyle kısmını pas geçmişim, heralde yalan atmaya gerek yok, soluksuz izliyorum. * lost la beraber bitiyor diye üzülüyorum hatta. napayım hayat boş benim için, yoğunluk olsa da izlemesem. * *

düdüt: nihal in sırtlan bakışlı bihter taklidini yazmayı unutmuşum, performansa saygıyla. *
güncel Önemli Başlıklar