bugün
- kabataş olayı görüntüleri26
- istanbul un çok pahalı olması27
- en sevilmeyen ev işleri15
- kara sevdaya tutulan kalmaması7
- gocu25
- mel mel bakan gibson ve 0 0 710
- gönül almaya çalışan erkek11
- erdogan ve trump'ın yakın ilişkisi3
- en son ne aldınız5
- kavgada ele sıçıp yumruklar atmak7
- hangi manifest kızısın4
- vaatlerinin tam tersi olduğu halde iktidarda olmak2
- arkadaşlar ne oldu size böyle2
- dünya kaç renklidir3
- beyaz ekmek yiyen vatan hainleri10
- ben lafa değil göte bakarım4
- haluk levent son açıklaması6
- şimdi herkes su içsin3
- ne yesem3
- karı kıza para yedirir misiniz4
- küsünce sevgiliye komik video atmak3
- yazarların bugün cılkını çıkardığı şarkı7
- kız dediğin biraz saf olur3
- ömer hayyam5
- toplu taşımada milletin ekranına bakan tipler4
- lansor4
- 21 temmuz 2026 fenerbahçe gornik zabrze maçı4
- düşene gülmek2
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- mücteba hamaney2
- molla rejimi2
- bütün mal varlığı üstünde sokakta yaşayan insan4
- hata çözmek2
- en fazla artılanmayı hak eden yazarlar2
- 1 saatte 10 bira içmek19
- yks 20263
- gençlerin öfkesinin yanlış yerlere yönelmesi2
- yıldız falına bakan kezo2
- herkes yatsın iyi geceler9
- sözlük kızlarının kombinleri20
- hayat geriye doğru anlaşılır2
- tembel ve çalışmayan insan16
- velvet vs nervio19
- neden okula gitmek zorundayız3
- oytun erbaş4
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- iran da patlama sesleri2
- the merich13
- philadelphia krem peyniri2
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
--6.sezon-13.bölüm-spoiler--
fena bir bölüm değildi diyebilirim. bazı sahnelerde güldürdü bazı sahnelerde küfrettirdi.
-hurley ile sawyer arasındaki anakin-dark side muhabbeti hem güldürdü hem düşündürdü.
-sawyer da afedersiniz götü kalkık şekilde diğer adaya widmore'un kucağına gidince şapa oturdu. işin kötüsü diğerlerini de yanında sürükledi. jack'e uzun bir yüzüş imkanı tanıdı! adamın kadınları ben kaparım. demek ki herşeyi bilme kabiliyetine de sahibim tavrı beni sinir etti. planı da müthişti. pilottan da onayı alınca gaza geldi. sonunu gördük. widmore pezevengine de suç atamayız aslında. pezeveng olabilir ama sawyer da onu kandırmayı seçmişti.
-flocke'un jack ile yaptığı konuşmalar iyiydi. atılan bombalar sırasında kılının bile kıpırdmaması müthişti. anlaşılan kurşunlarla beraber bombalar da bu adama işlemiyor. jack bu adamla takılmakla iyi mi ediyor bilmiyorum ama onun yanında olması kendisi açısından kısa vade'de iyi. kate'in kıçının peşinden gitmesi daha vahim olabilir.
-sıcak çatışma'nın 14.bölümde olacağını sanıyorum. artık flocke diğer adaya dalıp widmore'un adamlarının bir tarafına koyacaktır. kötü de olsa karizmatik olduğundan kendisine sempati duyuyorum. yürü be locke diyorum.
-ulan claire! en son yapılacak şeyi yaptın ve kate'in aklına uyup peşinden gittin. oh olsun!
-sun ile jin'in ingilizce konuşması da ayrı bir absürdlük olmuş.
-son sahne'De jack'in öldüğünü düşünmüyorum. yani çok fazla yaralanmadı zaten ve gözleri sürekli açıktı. yani jackob'un dokunuşu gibi bir durum yok diye düşünüyorum.
fena bir bölüm değildi diyebilirim. bazı sahnelerde güldürdü bazı sahnelerde küfrettirdi.
-hurley ile sawyer arasındaki anakin-dark side muhabbeti hem güldürdü hem düşündürdü.
-sawyer da afedersiniz götü kalkık şekilde diğer adaya widmore'un kucağına gidince şapa oturdu. işin kötüsü diğerlerini de yanında sürükledi. jack'e uzun bir yüzüş imkanı tanıdı! adamın kadınları ben kaparım. demek ki herşeyi bilme kabiliyetine de sahibim tavrı beni sinir etti. planı da müthişti. pilottan da onayı alınca gaza geldi. sonunu gördük. widmore pezevengine de suç atamayız aslında. pezeveng olabilir ama sawyer da onu kandırmayı seçmişti.
-flocke'un jack ile yaptığı konuşmalar iyiydi. atılan bombalar sırasında kılının bile kıpırdmaması müthişti. anlaşılan kurşunlarla beraber bombalar da bu adama işlemiyor. jack bu adamla takılmakla iyi mi ediyor bilmiyorum ama onun yanında olması kendisi açısından kısa vade'de iyi. kate'in kıçının peşinden gitmesi daha vahim olabilir.
-sıcak çatışma'nın 14.bölümde olacağını sanıyorum. artık flocke diğer adaya dalıp widmore'un adamlarının bir tarafına koyacaktır. kötü de olsa karizmatik olduğundan kendisine sempati duyuyorum. yürü be locke diyorum.
-ulan claire! en son yapılacak şeyi yaptın ve kate'in aklına uyup peşinden gittin. oh olsun!
-sun ile jin'in ingilizce konuşması da ayrı bir absürdlük olmuş.
-son sahne'De jack'in öldüğünü düşünmüyorum. yani çok fazla yaralanmadı zaten ve gözleri sürekli açıktı. yani jackob'un dokunuşu gibi bir durum yok diye düşünüyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar