bugün

new star soccer 3

kullanılan bütün serialleri patladığından, para bayılınmadan oynanamayan oyundur. kredi kartını bırak 5 kuruş param yok yahu, olsa çekinmeden veririm 20 dolar. da şimdi sıçtık işte. ulan ne güzel vikingur'da birinci lige çıkmak için dehşetengiz bir mücadeleye tutulmuştuk rakiplerimizle. 10 takımın 6'sının puanı aynıydı 10 hafta sonunda. ki lig de 18 hafta idi. çok eğlenceliydi.

asgeir sværsson adında cenabet bir oyuncum vardı. ilk maçında pozisyonlara girmiş fakat ikinci yarının başında gördüğü kırmızı kartla oyundan atılmıştı. gazeteler hakkında "rezil" yazmışlardı. 3-5 hafta çalıştıktan sonra throttur ağlarına bıraktığı 2 golle adından söz ettirmiş, aynı gazetelerin "muhteşem yetenek!" demelerine sebep olmuştu. muhteşem demediler gerçi. eşine az rastlanır bir yetenek dediler. gerçekten de öyleydi asgeir. ben 2 sezon antrenman yapmadan gol attığımı hatırlamıyorum, bu elemanla 2. maçımda 2 gol attım yahu. önce urvaldsdeild'e yükselecektik. birkaç sezon sonra büyük topçu olacak, tüm teklifleri reddedip takımımda kalacak ve şampiyonlar ligi şampiyonu olduktan sonra takımdan ayrılacaktım.

taraftarlar falan saygı duyacaklar, "saygılar asgeir abi, yolun açık olsun" diyeceklerdi. vikingur hatırasını da bir tarafıma sokarak, ac oulu'yla kupa arayacaktım. inter turku ve turun palloseura benim için kapışacaklardı. mehmet topuz'u olacaktım finlandiya'nın. sonra biraz norveç'te takılıp avrupa'nın göbeğinde oynayacaktım. liverpool, arsenal, manchester, barcelona, real madrid belki...

38 yaşından sonra futbol yaşantıma katar'da devam edecek, kazandığım paralarla at yarışı oynayacaktım. hatta kendi atımı sürecektim.

evet işte böyle. 3,16 versiyonu için registration code ve oyuncu adı veren olursa artı oya boğarım. elden kendisine 20-30 lirayı da verebilirim yakın bir yerde olması halinde. ergen adamız, nereden alacağız 20$ verip de nss?

haydi canlar. seriali olan, serial bilen yardım etsin şu meister düdüğüne. şampiyon vikingur ulan!

edit: buldum ulan! buldum ulan! ihtiyacı olan varsa vereyim.