bugün
- sözlük kızlarının kekleri24
- günün sözü14
- kürdistan8
- hintlilerin savaşırken inek inek diye bağırması5
- ak partililerin apoya villa yaptırması36
- baba oğul bisiklet5
- şeriatçıların ateist apo yu sevmesi3
- dantelli sütyen takan erkek12
- ekşi sözlükteki entrymin 4256 artı oy alması4
- kefir patlaması3
- flört uygulamalarında eşleşme algoritması4
- peynir helvası5
- erkek erkeğe buluşmaya giderken parfüm sıkan erkek6
- güzel olduğunuzu nasıl anlarsınız6
- gülerken ısınarak terleyip pasta kokan kız7
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız2
- ölümsüzlük var4
- sözlükte ki gay başlıkları5
- kıvırcık ali dinlerken varoluşsal sancılar çekmek2
- sen dost ararsan koş mevlana ya5
- yesene beni diyen kız9
- neme lazım diyen erkek6
- türk açılımı5
- dindarların çoğunun fakir olması7
- nil karaibrahimgil dinleyen erkek5
- sözlükten kız kaçırmak2
- erkekle kadının arkadaş olması5
- etli biber dolması3
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- ölümden korkuyor musunuz17
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı8
- ayı dövmenin aslında zor olmaması12
- uludağ sözlük ün bugları3
- kız sesi duymak için müşteri hizmetlerini aramak8
- bugünün cumartesi günü olması2
- zengin göbekli vs kaslı fakir adam3
- kekini yerim senin diyen erkek3
- mehdi'nin türkiye'yi en ileri götüreceği gerçeği3
- betray me masklavi frank lucas kerhaneci yagmurcu4
- filenin sultanları'nın siklenmemesi4
- masada aniden ayağa kalkıp şiir okuyan erkek15
- islamda namaz yoktur35
- sütyen kelimesindeki süt3
- meyhanede masayı yumruklayıp hancı hancı demek9
- allah ım verdiğini kimse engelleyemez2
- soğan çuvalını sırtlarken sevgiliye yakalanmak2
- kitap kurdu erkeklerin hiç osurmaması3
- renault toros4
- festivalde iskender kapışan sözlük erkeği2
- klip çekmesinler diye boş fabrikaya köpek bağlamak3
2010 sezonunda veikkausliiga'da mücadele edecek oulu takımıdır. yüzeysel bilgilerimize geçecek olursak,
maçlarını 4 bin kapasiteli castren stadyumunda oynar. renkleri lacivert-mavi gibi acayip bir şey. iç saha formaları lacivert-mavi, dış saha formaları bembeyaz. aslında direkt olarak mavi beyaz olduğunu söyleyebiliriz.
maçlarını izleme fırsatı buldum ve çok beğendim, derhal 15 arkadaşıma tavsiye ettim, onlar da memnun kaldılar.
ykkönen oyuncularından çok daha iyi olduklarını düşündüğüm adamları var bu takımın. zambiyalı iki yobe, kanadalı frank jonke... hurme, korhonen, nurmela, kolehmainen, çok sağlam adamlar bunlar.
ümidimiz veikkausliga'da bol gol yiyerek maçları üste taşıması olacaktır 2010'da.
maçlarını 4 bin kapasiteli castren stadyumunda oynar. renkleri lacivert-mavi gibi acayip bir şey. iç saha formaları lacivert-mavi, dış saha formaları bembeyaz. aslında direkt olarak mavi beyaz olduğunu söyleyebiliriz.
maçlarını izleme fırsatı buldum ve çok beğendim, derhal 15 arkadaşıma tavsiye ettim, onlar da memnun kaldılar.
ykkönen oyuncularından çok daha iyi olduklarını düşündüğüm adamları var bu takımın. zambiyalı iki yobe, kanadalı frank jonke... hurme, korhonen, nurmela, kolehmainen, çok sağlam adamlar bunlar.
ümidimiz veikkausliga'da bol gol yiyerek maçları üste taşıması olacaktır 2010'da.
hiçbir maçını kaçırmadığım, çok eski açıkta her maç yerimi aldığım, dünyanın en sevilesi takımı.
veikkausliiga'da ilk maçını evinde tampere united'a karşı oynayacaktır. halı saha kıvamındaki castren'de 8 gol yemeleri muhtemel.
9 atarlarsa kazanacaklar.
9 atarlarsa kazanacaklar.
veikkausliiga'da tutunabilecek kalitede olmasına rağmen, zaman zaman çok amatörce davranan ve milyon tane puan kaybeden takım.
dün akşam geçtim ekranın başına. aradım durdum, buldum sonunda urho tv'yi. ana! bir baktım, jyvaskyla oulu maçı var. adamlar konuşuyorlar falan. izledim.
ve maçı 6-1 kaybettiler. maçla ilgili uzun uzun yazılacak hiçbir şey yok. herkes ölü gibi, gol yiyince sırıtıyor adamlar. yobe, jonke sadece geri pas yapıyorlar, bitse de gitsek havasında. deplasmanda kazanmanızı zaten beklemiyorum da ayıp değil mi be arkadaşım, 6 tane yenir mi? utanmıyor musun, oulun palloseura "zhehe salaklar" dediğinde nasıl çıkacaksın karşılarına, nasıl geleceksin oulu'ya?
bin amınız olsa hepsine koyarım. düşme hattındaki mariehamn'ın sadece 4 puan önündesiniz. akıllı olun, burası veikkausliiga oğlum, adamı sikerler.
dün akşam geçtim ekranın başına. aradım durdum, buldum sonunda urho tv'yi. ana! bir baktım, jyvaskyla oulu maçı var. adamlar konuşuyorlar falan. izledim.
ve maçı 6-1 kaybettiler. maçla ilgili uzun uzun yazılacak hiçbir şey yok. herkes ölü gibi, gol yiyince sırıtıyor adamlar. yobe, jonke sadece geri pas yapıyorlar, bitse de gitsek havasında. deplasmanda kazanmanızı zaten beklemiyorum da ayıp değil mi be arkadaşım, 6 tane yenir mi? utanmıyor musun, oulun palloseura "zhehe salaklar" dediğinde nasıl çıkacaksın karşılarına, nasıl geleceksin oulu'ya?
bin amınız olsa hepsine koyarım. düşme hattındaki mariehamn'ın sadece 4 puan önündesiniz. akıllı olun, burası veikkausliiga oğlum, adamı sikerler.
götü tutuşunca, fc honka deplasmanında 2-1 öne geçebilen takım. böyle devam ederlerse, küme düşme hattının üzerine çıkacaklar. bu maçtan 3 puan alırlarsa yani.
ve honka, hjk'nın puan kaybettiği haftada 3 puana ulaşıp farkı 4'e indirmek istiyor. galibiyete ihtiyacı olan iki takımın maçında oulu deplasmanda kazanıyor. helal olsun size be.
ve honka, hjk'nın puan kaybettiği haftada 3 puana ulaşıp farkı 4'e indirmek istiyor. galibiyete ihtiyacı olan iki takımın maçında oulu deplasmanda kazanıyor. helal olsun size be.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar