bugün
- sebahattin şirin12
- aslolan fenerbahce dir andavalı5
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle11
- malum takımın azalarak bitecek olması6
- sözlük yakışıklıların fotoğrafları9
- hiçbir servet zamanı satın alamaz11
- romelu lukaku8
- esrar içip müzik eşliğinde sevişmek6
- kalp krizi7
- numan kurtulmuş2
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı7
- fatih tekke4
- çerçeve yasa20
- apo piçtir piç kalacak11
- aym'nin evlenen kadin nufus kaydi karari2
- allah'ın delili hazreti mehdi5
- hangi film karakteri olmak isterdiniz2
- z jenerasyonunun önceki nesilden az zekalı olması2
- ümmetçilerin vatan sevgisi5
- profilini gizli tutma nedeni9
- türk milletine kurulan pusu7
- 1 milyon dolar ama sözlükte nude'un dolaşacak5
- kendi doğum gününü unutmak3
- sağlık2
- ekşide yazar olmak vs uludağda birader olmak3
- milliyetçi faşistlerin pkk biter korkusu13
- terörist mecliste konuşma mı yapar4
- true'nun sözlüğe küsmesi6
- en sevdiğin eşofmana çamaşır suyu dökülmesi5
- galatasaray ın yeni transferi3
- eski türkiye3
- akp iktidarının yaptığı en önemli hizmet7
- en namuslu kadın bile dudaktan öpüşmüştür5
- mel melin palavra sıkması7
- ismet'in domuz çukulatası getirmesi7
- sözlüğe taze kan ihtiyacı5
- poğaca ile kahvaltı yapmak8
- intihar edenler hiç korkmuyor mu5
- nihavent kardeşimizin sözlüğe teşrif etmesi4
- türkiyeye gelmiş en iyi yabancı kaleci6
- büyük oyunu görmek4
- en güzel reçel6
- abdullah öcalan'ı paşa yapmak6
- arapça isimlerin iticiliği2
- mantıklı mantıklı konuşup can sıkmak5
- ihtiyar yazar5
- herkesle iyi geçinmek6
- suudi arabistan'a saldırılırsa türkiye de savaşta3
- güzel kızlara kötü davranmak3
- nihoş4
belli yerleri siktir etmesinden şüphelendiğim kurum. devlet meteoroloji şeysinden bahsediyorum. geçen hafta "4 gün yoğun kar" dediler, ilk 2 gün tipi oldu, üçüncü ve dördüncü gün açtı hava. aydınlıktı ama bulut falan vardı lan, nasıl iş anlamadım. parçalı falan da değil, göremiyordun güneşi.
sonra hava ısınacak dediler. ben bizzat termometremden -18'i gördüm. ki burası kışın sıcaklığın 10 dereceler arasında dolaştığı bir yer(+10 ve -10 yani) genelde. ki ocak ılıman kış dönemi sayılır, şimdi böyleyse şubat'ta buz kesilirim lan ben. ha ondan sonra, yeni haftanın başında kar var dediler. hava sıcaklığı pek değişmedi, en son -14'e yükseldiğini gördüm. kar falan da yoktu. "çarşamba'dan sonra ısınacak, kar gidecek" falan dediler. yine -15, lapa lapa kar yağıyor.
lan şaka mısınız? hayır söylediğinizin hep tam tersi çıksa ona göre önlem alırım, millet kıyafeti inceltmişken ben üç kat giyip "ehuea" derim. ama yok arkadaş. kar dersiniz yağmur gelir, açık dersiniz kar gelir, güneşli dersiniz parçalı bulutlu olur. kendi meteorolojimi kurarım, kırarım ulan öyle kurumu!
sonra hava ısınacak dediler. ben bizzat termometremden -18'i gördüm. ki burası kışın sıcaklığın 10 dereceler arasında dolaştığı bir yer(+10 ve -10 yani) genelde. ki ocak ılıman kış dönemi sayılır, şimdi böyleyse şubat'ta buz kesilirim lan ben. ha ondan sonra, yeni haftanın başında kar var dediler. hava sıcaklığı pek değişmedi, en son -14'e yükseldiğini gördüm. kar falan da yoktu. "çarşamba'dan sonra ısınacak, kar gidecek" falan dediler. yine -15, lapa lapa kar yağıyor.
lan şaka mısınız? hayır söylediğinizin hep tam tersi çıksa ona göre önlem alırım, millet kıyafeti inceltmişken ben üç kat giyip "ehuea" derim. ama yok arkadaş. kar dersiniz yağmur gelir, açık dersiniz kar gelir, güneşli dersiniz parçalı bulutlu olur. kendi meteorolojimi kurarım, kırarım ulan öyle kurumu!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar