bugün
- ölümlü bir erkekle evlenmek7
- sürekli güler yüzle dolaşan tip5
- devlet bahçeli'nin aslında iyi adam olması8
- denizden çıkarken penisin şorttan belli olması7
- türkler barbar ve köpektir7
- yeni parti39
- arkadaşlar bakar mısınız bi7
- bursalı erkeklere vurulan ibne damgası5
- psikopat erkek seven kızlar3
- bir kilo patatesin 50 lira olması16
- bacağım ağrıyor yağmur yağacak2
- avokado tadı3
- kadınlardan ilgi göremeyince erkeklere yönelmek2
- ağlamak erkeğe yakışır mı9
- türkçüsüyle kürtçüsüyle yeni parti'ye oy vereceğiz10
- enayimiknatisii10
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz13
- tas kafalı hırt istilası3
- yazarların acı eşiği5
- hem kemalist hem sosyal demokrat olunmaz14
- güne bir şarkı bırak14
- topluma nasıl faydalı olunur7
- ahmet vehbi bakırlıoğlu2
- alparslan türkeş sonrası mhp5
- insanlar nasıl birbirine güvenip evleniyor2
- en güzel sevişme13
- iştahın kapanması5
- franklyfourfingers2
- ciguli kral ve velvet erdoğan'a oy verir mi4
- sony ericsson t1002
- feminizm2
- ipkis2
- zeynep sude oktay6
- şahane pazar2
- eye of tiger dinlerken saçı başı yırtmak6
- bay turnike2
- zaman baba4
- susam sokağı2
- zall'ın sözlükte bir kızla sevgili olması10
- akciğerden gelen cikleme sesleri7
- kitap yerine pdf okumak5
- nervio35
- yeni parti'nin logosu5
- bu koyden olsam ne olacak18
- gelmiş geçmiş en büyük kemalist4
- kadınların dışarı çıkmasının tek amacı12
- kendini üç kelime ile tanımla2
- sigmund freud vs carl gustav jung6
- masterchef de kerhane tatlısı yapmak2
- 2 zamanlı motosiklet sesi3
bu tür programlara koca bulmak için çıkan genç kızların en bilindik özelliği "daha önce hiç erkek aradaşlarının olmaması"dır. (bkz: duy da inanma)
nedense, kızlarımız 25 yaşlarına kadar gelmişler, yüzlerine bakılmayacak bir halleri de yok, ancak hiç sevgilileri olmamış, güya "temiz aile kızlarıymış". sevgilileri olanlar da "pis aile kızları" demek ki o zaman. aralarında daha 18 bile olmayıp, koca bulmaya gelenler var. anaları bunları allayıp, pullamış, zengin koca avına çıkarmış. şöyle yağlı bir sazan oltaya takılırsa hiç de fena olmaz di mi?
buraya evlenmek için çıkan yaşlı-orta yaşlı amcaları, teyzeleri, hanımları, beyleri anlarım da, daha 18 bile olmayan kızları anlayamam işte, anca böyle anlarım.
daha bugün biri "daha önce hiç erkek arkadaşım olmadı...sayılır" demiştir. olmadı desen tamam da "sayılır" ne be?! "daha önce hiç sevişmedim...sayılır" da der bunu diyen herhalde.
nedir bu samimiyetsizlik, sütten çıkmış ak kaşık, melek görünme merakı anlamıyorum ki. hayır, "erkek arkadaşım olmadı" demeye ne gerek duyuyorsun ki? alttan alttan "hala bakireyim" mi demek istiyorsun? yoksa "hiçbir tarafım ellenmedi" mi demeye getiriyorsun?
bir de bu tip kızlar genellikle anneleriyle falan çıkıyorlar bu programlara "annemsiz adımımım atmam öyle de akıllıyım" mesajı vermek için herhalde. talip oldukları tipler de kendilerinden yaşça epey büyük oluyorlar. tipsiz denebilecek kadar da yakışıklılar(!). bu programlar sayesinde anladım ki, artık kızlar tipe mipe bakmıyor cidden, direkt cüzdana. kızlar baksa, anneleri bakmıyor evladım.
"paran var mı? varsa tanışalım yoksa elektrik alamadım." (bkz: bi siktirin gidin)
nedense, kızlarımız 25 yaşlarına kadar gelmişler, yüzlerine bakılmayacak bir halleri de yok, ancak hiç sevgilileri olmamış, güya "temiz aile kızlarıymış". sevgilileri olanlar da "pis aile kızları" demek ki o zaman. aralarında daha 18 bile olmayıp, koca bulmaya gelenler var. anaları bunları allayıp, pullamış, zengin koca avına çıkarmış. şöyle yağlı bir sazan oltaya takılırsa hiç de fena olmaz di mi?
buraya evlenmek için çıkan yaşlı-orta yaşlı amcaları, teyzeleri, hanımları, beyleri anlarım da, daha 18 bile olmayan kızları anlayamam işte, anca böyle anlarım.
daha bugün biri "daha önce hiç erkek arkadaşım olmadı...sayılır" demiştir. olmadı desen tamam da "sayılır" ne be?! "daha önce hiç sevişmedim...sayılır" da der bunu diyen herhalde.
nedir bu samimiyetsizlik, sütten çıkmış ak kaşık, melek görünme merakı anlamıyorum ki. hayır, "erkek arkadaşım olmadı" demeye ne gerek duyuyorsun ki? alttan alttan "hala bakireyim" mi demek istiyorsun? yoksa "hiçbir tarafım ellenmedi" mi demeye getiriyorsun?
bir de bu tip kızlar genellikle anneleriyle falan çıkıyorlar bu programlara "annemsiz adımımım atmam öyle de akıllıyım" mesajı vermek için herhalde. talip oldukları tipler de kendilerinden yaşça epey büyük oluyorlar. tipsiz denebilecek kadar da yakışıklılar(!). bu programlar sayesinde anladım ki, artık kızlar tipe mipe bakmıyor cidden, direkt cüzdana. kızlar baksa, anneleri bakmıyor evladım.
"paran var mı? varsa tanışalım yoksa elektrik alamadım." (bkz: bi siktirin gidin)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar