bugün
- seksenlerde nasıl görünürdüm trend i15
- gocu28
- çomar sürüsü3
- s'i l v'e r m'i s t35
- yazarların benzedikleri ünlüler5
- al sözlükteki bütün amlar senin olsun3
- mavi kart2
- galatasaray'ın sporting maçı kamp kadrosu2
- nasıl birisiniz7
- türkçe 25000 kelimeden oluşan kısıtlı bir dildir10
- sürekli geçmişe dönmek isteyen insan5
- kuşburnu marmelatı3
- doğru kişiyle yanlış zamanda karşılaşmak6
- faiz yer misiniz ya da yiyor musunuz2
- al bundy2
- enayimiknatisii34
- muslettin amca10
- dün fetöcu olanlar bugün bize fetöcü diyor2
- bugünkü halinden memnun olan insan3
- her gördüğü yeşillikte mangal yakan insan2
- true koş2
- bir anda gelen temizlik perileri2
- lan birak ayak yapmayi2
- uzungöl2
- modern dünyanın en büyük sorunu2
- yazarlar 70 lerde yaşasaydı nasıl görünürdü3
- kızılcık marmelatı2
- her şeyi hatırlayan insan4
- makarna ve kömüre oy satan insan2
- gelecek seçimlerde akepenin beklentisi2
- tuvalette nasıl görünürdün trendi2
- fenerbahçe14
- serhat kılıç24
- ansızın gelen benim burada ne işim var hissi3
- anın görüntüsü24
- sürekli gelen trollerle uğraşmamız4
- yörük kızı15
- davar tereyağı4
- bazı insanların sizi değiştirmesi4
- uludağ sözlük size ne kattı23
- kız düşürmenin kısa yolu15
- yeralti edebiyatcisi2
- ben bu yazıyı seri eksicime yazdım4
- sözlük kızlarının entrylerinin hep artılanması13
- pum pum çorbası7
- mercimek çorbası içen kadın14
- tusubasanın türkiye maçında attığı gol2
- sarı şeker yargılanmalıdır16
- fusya semsiyeli yabanci26
- tc'ye vatandaşlk bağıyla bağlı olan herkes türktür8
bu tür programlara koca bulmak için çıkan genç kızların en bilindik özelliği "daha önce hiç erkek aradaşlarının olmaması"dır. (bkz: duy da inanma)
nedense, kızlarımız 25 yaşlarına kadar gelmişler, yüzlerine bakılmayacak bir halleri de yok, ancak hiç sevgilileri olmamış, güya "temiz aile kızlarıymış". sevgilileri olanlar da "pis aile kızları" demek ki o zaman. aralarında daha 18 bile olmayıp, koca bulmaya gelenler var. anaları bunları allayıp, pullamış, zengin koca avına çıkarmış. şöyle yağlı bir sazan oltaya takılırsa hiç de fena olmaz di mi?
buraya evlenmek için çıkan yaşlı-orta yaşlı amcaları, teyzeleri, hanımları, beyleri anlarım da, daha 18 bile olmayan kızları anlayamam işte, anca böyle anlarım.
daha bugün biri "daha önce hiç erkek arkadaşım olmadı...sayılır" demiştir. olmadı desen tamam da "sayılır" ne be?! "daha önce hiç sevişmedim...sayılır" da der bunu diyen herhalde.
nedir bu samimiyetsizlik, sütten çıkmış ak kaşık, melek görünme merakı anlamıyorum ki. hayır, "erkek arkadaşım olmadı" demeye ne gerek duyuyorsun ki? alttan alttan "hala bakireyim" mi demek istiyorsun? yoksa "hiçbir tarafım ellenmedi" mi demeye getiriyorsun?
bir de bu tip kızlar genellikle anneleriyle falan çıkıyorlar bu programlara "annemsiz adımımım atmam öyle de akıllıyım" mesajı vermek için herhalde. talip oldukları tipler de kendilerinden yaşça epey büyük oluyorlar. tipsiz denebilecek kadar da yakışıklılar(!). bu programlar sayesinde anladım ki, artık kızlar tipe mipe bakmıyor cidden, direkt cüzdana. kızlar baksa, anneleri bakmıyor evladım.
"paran var mı? varsa tanışalım yoksa elektrik alamadım." (bkz: bi siktirin gidin)
nedense, kızlarımız 25 yaşlarına kadar gelmişler, yüzlerine bakılmayacak bir halleri de yok, ancak hiç sevgilileri olmamış, güya "temiz aile kızlarıymış". sevgilileri olanlar da "pis aile kızları" demek ki o zaman. aralarında daha 18 bile olmayıp, koca bulmaya gelenler var. anaları bunları allayıp, pullamış, zengin koca avına çıkarmış. şöyle yağlı bir sazan oltaya takılırsa hiç de fena olmaz di mi?
buraya evlenmek için çıkan yaşlı-orta yaşlı amcaları, teyzeleri, hanımları, beyleri anlarım da, daha 18 bile olmayan kızları anlayamam işte, anca böyle anlarım.
daha bugün biri "daha önce hiç erkek arkadaşım olmadı...sayılır" demiştir. olmadı desen tamam da "sayılır" ne be?! "daha önce hiç sevişmedim...sayılır" da der bunu diyen herhalde.
nedir bu samimiyetsizlik, sütten çıkmış ak kaşık, melek görünme merakı anlamıyorum ki. hayır, "erkek arkadaşım olmadı" demeye ne gerek duyuyorsun ki? alttan alttan "hala bakireyim" mi demek istiyorsun? yoksa "hiçbir tarafım ellenmedi" mi demeye getiriyorsun?
bir de bu tip kızlar genellikle anneleriyle falan çıkıyorlar bu programlara "annemsiz adımımım atmam öyle de akıllıyım" mesajı vermek için herhalde. talip oldukları tipler de kendilerinden yaşça epey büyük oluyorlar. tipsiz denebilecek kadar da yakışıklılar(!). bu programlar sayesinde anladım ki, artık kızlar tipe mipe bakmıyor cidden, direkt cüzdana. kızlar baksa, anneleri bakmıyor evladım.
"paran var mı? varsa tanışalım yoksa elektrik alamadım." (bkz: bi siktirin gidin)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar