bugün

roberto carlos

yaz günüydü sıcakta pişmiş aptal aptal televizyon izliyordum. roberto carlos o gün resmi sözleşme imzalayacaktı. açtım fb tv'yi izledim durdum, izledim, duygulandım, ağladım. dünya starı gelmiş. gelmiş geçmiş en iyi sol bek... bu kadarı size yeter sanırım.

roberto carlos... adam en iyi futbolculardan biri olmasına rağmen siz hala onu eleştiriyorsunuz. adam kanıtlamış kendini. o kadar şampiyonluk, kupaya rağmen fenerbahçe'ye olan sözünü yerine getirmiş ve fenerbahçe'de 2.5 sene top oynamıştır. iyi oynamıştır, kötü oynamıştır. olur futbolcu sonuçta. ama sen kalkıp adamın karakterini, kariyerini karşılaştırıyorsan üstüne üstlük hagi ile yarıştırıyorsan kusura bakma ama sen salaksın.

evrensel düşün: adam türkiye'nin reklamını yapmadı mı? brezilya'ya ve diğer ülkelere türkiye'yi tanıtmadı mı? türk futboluna katkı yapmadı mı? sen hala konuş. sen futbol oyunlarında onla tüm sahayı geçip kaleye gitmiyor muydun? doğru söyle. işte o adam fener'e geldi. sen hala konuş... adam dünyanın en iyi frikik golünü attı. sen hala konuş... fizik kurallarını alt üst eden golü atan da bu küçük dev. sen hala konuş...

"roberto carlos" oğlum roberto carlos sen hala konuş...

(bkz: rüzgar gibi geldi geçti)

yazarın notu: adios carlos! kalbimizdesin. seni unutmayacağız.