bugün

yemekteyiz nedim

gerizekalı sözlük yazarları dahil herkesin sinirini kapmıştır.

halbuki öyle güzel bir adam ki, yemekteyizde kendini ingiliz kraliyet ailesinden zanneden herkesi ayar manyağı yapmıştır.

misal verelim birkaç tane;

- et kesme bıçağı isteyen asilzademize "o bıçaklar steakler içindir. bonfile yumuşak bir ettir. bonfileye asla o bıçak getirilmez." diyerek göt etmiştir.

- masa ve çatal bıçak düzenini çok iyi bilen! ve onları nasıl kullanacağını da bilen hanımefendinin birisi çatal bıçakla makarna yemeye kalkışmıştır. asilzadedir kendisi. "makarnayı çatal bıçakla yiyen ilk insan sizsiniz" diyerek kaşık ve çatalla yenmesi gerektiğini güzelce göstermiştir.

- yemeklerin adı acaip gelince yememeyi tercih eden yarışmacılara "hayatınızda içtiğiniz tek çorba ezogelin olduğu için isimlerini bilmemeniz normal" diyerek asilzadelerimizi üzmüştür.

- bir gün önce kendisinin yemeğini beğenmediği için yemeyen tuba hanım, ayçiçek yağı mısırözü yağı ve zeytinyağını aynı şey zannetmiştir. "bu mu benim yemeğimi yemeyen insan?" diyerek gerekli cevabı vermiştir.

ha gerizekalı sözlük yazarlarının hoşuna gitmeyebilir bu adam. çünkü gerizekalıları çekemiyor kendisi. mesela gerizekalılığını örtmek için masadüzeni, yemek bilmem neyi gibi şeyleri kafasına takan bildiğin "türk köylüsü" yarışmacılara "o öyle olmaz böyle olur" diye göt ediyor. o yüzden sevmezsiniz siz bu adamı. güzel göt ediyor çünkü.
güncel Önemli Başlıklar