bugün

elano blumer

sezon başında beşiktaş'ın talip olduğu ve almaya niyetlendiği ama delgado'nun bir türlü sözleşmesini donduramayınca alamadığı ve galatasaray'ın kaptığı oyuncudur. özellikle yönetime yakınlığıyla bilinen haber1903 bu transfer dönemi süresince 'bakın kaçıyor', 'bakın gidecek', 'bak gitti gidiyor' diye pek çok haber yapmıştır. örn; http://www.haber1903.com/...emistik-demek-istemiyoruz

sonuç olarak çok uzaklara değil karşı kıtaya gelmiştir. geldiğinde ulan demirören elano'yu da kaptırdın diyen çok olmuştu. ama bugün bakıyorum da, iyi ki de gelmemiş ha. bu ne bayıklık arkadaşım. tamam kimsenin şüphesi yok biliyoruz iyi topçusun izledik kaç yıldır. ama bir hareketlen.

kardeşim bir koş, bir mücadele et, bir çaba göster, bu ne yahu? benim içim sıkılıyor adamı izlerken toptan korkuyor sanki. özellikle fener maçında bunu gördük. bu maçlarda el koymayacaksan olaya niye aldılar seni? devre arasında tünel yolunda roberto carlos'la gıygıy yap forma değiş tokuşu yap diye değil pek tabi. çık bir mücadele et diye. o değil herşeyi geçtim, kewel gibi adama yazık, yav.

ha gelecek günlerde çıkar süper oynarsa bizde saygı duyarız, hoşumuza giderek izleriz.
ama şu andaki performansına bakarsak, bildiğin tabata'yı tercih ederim buna. bir çabası var en azından onun.
© copyright 2005 - 2026