bugün

azerbaycan ın kardeş ülke olduğu yalanı

türkiye ermenistan yakınlaşmasına nasıl bir tepki vereceğini şaşıran bir ülkenin yalancı kardeşliğidir ortada olan.

türkiye ne diyor? ermeni sınırını açılması karabağ sorununun çözülmesine bağlı. azeriler yüzünden senelerdir sınır kapısı kapalı. bizim ekonomik kayıplarımızı soran yok.

azeriler ne yapıyor, türkiye ye karşı karalama kampanyası başlatıyorlar.

Bakü deki 1918 yılında Ermeni-Bolşevik işgalinden kurtarırken şehit düşen Türk islam ordusu askerlerinin anısına dikilen anıttaki türk bayrağı indiriliyor, türk vatandaşlarına girişlerde vize sorunu çıkartılıyor, türk okullarına baskı uygulanıyor bir de ilham aliyev doğalgaz da şantajlara başlıyor açıkça tehdit ediyor. unutma ilham aliyev senin baban haydar aliyev i darbe yaparken türkiye desteklemeseydi iktidar filan olamazdı. türkiye baban için Ebulfeyz Elçibey i resmen sattı. babadan kalma koltuk iyi güzel de hafızanda sorun var sanırım.

türkiye kimsenin nazını çekmek zorunda değil. karabağ işgalinde kendi askerleriniz savaş meydanında kaçıp tüfeklerini üç beş dolara bakü de sokaklarda satmadılar mı! bize ne sizin topraklarınızdan! sizi önce adam olun da kktc yi tanıyın. sonra gelip delikanlılık yapın.

doğalgaz kartını ortaya koyuyorsunuz sayın aliyev, buyur rusya ve iran üzerinde gazını pazarla ama iktidarın abd eliyle sallanırsa sonra gelip ağlam bu da bir tavsiye sadece!
güncel Önemli Başlıklar