bugün

radyosol net

'kaymağını yemek için pe$inde bir sürü 'loser' ko$turtan radyo. 'sol sol diye diye nice çıtıra sarıldım' diye türki çığırmak geldi içimden nedense.' $eklinde bir entry giricektim. ama argümanımı söylemeden yapı$tırıp kaçtığım bir post it edası yaratmasın diye parantezi açıyorum.

$imdi bu radyoyu dinlemedim. zaten çok da gereği yok. radyo ile radyonun co$kun kitlesinin gönderindeki bayrak pek örtü$müyor. bahsedeceğim $ey de radyo falan değil zaten.

nacizane sevmediğim bir akımım var elimde. bakıyorum ve bıkıyorum da $u memleketin insanlarının algılarında ölümüne yer etmi$ bu anlayı$. bunu altüst edecek bir fikir, bir '$ekil' yok, çıkmıyor bir türlü.

nedir bu anlayı$ ? 'bir takım çıkarlar üzerine belli bir tarafa eğilim gösterip o fikrin destekçilerine katılmıyor olsa bile katılmak, sosyal çevre edinmek ve ortamdaki kaymaktan pay elde etmek'. yahu bu da anlayı$ mı dediğinizi duyar gibiyim. hakikaten, bu bir anlayı$ mı ?

ha diyelim ki her $eye bir kulp takmaktansa dü$üncelerle konu$alım. dü$ünceler iyi olsa bile dile gelimi iyi değil ki! das kapital'i okuyup bir halt anlamadığın hâlde orada burada alıntılar verip derin anlamlar yüklemeye benzemez bu i$. solculukdan atıp tutup i$i 'bir milletin haklı davası' eksenine getirip durmanın da tek bir anlamı olabilir: çeli$ki. militarizme sallayıp tam da ele$tirdiğin $eyin aynısını yapıyorsan onu da bana anlatamazsın zaten, ben anlayacağımı anlarım. ha 'bir ırkın kendi hür iradesi, bağımsızlığı' tatavasını, zaten ben sana ona hiçbir $ekilde tamah etmeyeceğimin garantisini $imdiden vereyim. mastürbasyonunu yapar çekip gidersin.

son söze gelince: açık havada biraz verin gazınızı. bu gaz ve gerilla mottolarıyla kervan yürümez. (acayip de itici ayrıca)

edit: tamam yahu kavga etmeden dövü$elim.