bugün
- yakıştırdığım çiftler serisi 153
- hangi yazarla çift olursunuz28
- zamanda kaybolmus yazar2
- sözlüğün vahşi kelebeğine eş arıyoruz20
- whatsapp telegram discord grupları sözlüğü bitirdi18
- berna laçin'in gözaltına alınması41
- silvermist sözlükten gitmesin kampanyası11
- ya bi siktirin gidin15
- hesabı siliyorum sözlük bir şey diyor musun19
- üzülünce kime gidersiniz8
- murat kekilli dinleyip intihar eden gençler6
- sözlükte bile yalnız olmak10
- bir erkeğe ilk adım nasıl atılır18
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı22
- sözlük çiftleştirme servisi11
- nick vermeden bir yazara seslen13
- ulu sözlük telegram grubu12
- sözlükte eleştiri kaldıramayan küçük krallık19
- ucan tekme atan hipopotam43
- şapka takar mısınız12
- sözlük yazarlarının eski sevgiliyi unutma süresi11
- bakıp bakıp adım atmayan erkek17
- arkadaşlar ben de hesabımı siliyorum11
- roman karakteri olsaydınız hangisi olurdunuz16
- sözlükte sevgili yazar eksikliği9
- yazar fake mi diye arkadaşlarına mesaj atmak35
- arkadaşlar sizce neyimi düşüreyim14
- istanbul12
- erkeklerin sohbet muhabbet edememesi7
- sarapci koala hatayi13
- 2026 lisans kpss sonuçları8
- akp de fon krizi tartışmaları2
- penis boyu takıntısı3
- maltepe'deki çöken binanın kaçak katları13
- nervionun beni engellemesi10
- yemek yedikten sonra kusmak9
- fon skandalı önergesini akp ve mhp'nin reddetmesi5
- sezen taş7
- sümüklü böcek çiftleşmesi6
- maaşınızla nasıl yatırım yapıyorsunuz11
- arkadaşlar buldum9
- büyük oyunu görmek9
- şükürcülük9
- kemalizmin çöküşü8
- sizce karizma mıyım13
- karton toblayan cocuga arkadan sımsıkı sarılmak5
- düş sokağı sakinleri3
- saçları permalı sözlük kızı10
- ismet gurbuz'ün tırnakları4
- boğaz ağrısına iyi gelecek şeyler8
kendimi bildim bileli futbolla ilgileniyorum. kucuk yaslardan itibaren akillara gelebilecek envai cesit menajerlik oyunu oynadim, avrupa liglerini takip ettim, iyi kotu kendime gore bir futbol kulturum olustu. ve bu kulture dayanarak soyluyorum ki fatih terim, yilmaz vural ve hikmet karaman'la birlikte en gaz ve gereksiz uc teknik direktorden biridir.
sanilmasin ki bu yorumum 2010 dunya kupasi hayallerinin bitmesi nedeniyle yazildi. bu tezim galatasaray uefa sampiyonu oldugu sene, fiorentina ve ac milan teknik direktoruyken ve ardindan ikinci galatasaray donemi ve milli takim macerasi boyunca gecerliydi. kendisinin futbol bilgisinden, yoneticilik bilgisinden ve insan iliskilerinden hep suphe ettim, sagolsun kendisi de beni hic yaniltmadi.
bazen oyle adamlar bir araya gelir ki, onlara disaridan bir amca "cikin, oynayin, kazanin, aslansiniz, kesseler acimaz" dese yeterli olur. iste ilk galatasaray donemi budur benim gozumde. bir daha turk futbol tarihinde esi benzeri bulunmayacak bir kadrosu vardi galatasarayin. simdi bazi akli evvel arkadaslar diyeceklerdir ki "ama o oyunculari da fatih terim bulup getirdi"... peki madem fatih terim muthis bir yetenek avcisi, ikinci kez galatasaray'in basina gectiginde onlarca gereksiz transfer yapip paralari sacti da takimdan ayrildiktan sonra kac tanesinden faydalanildi?
tekrar tekrar iddaa ediyorum ki o donem galatasarayin basinda mustafa denizli ya da ersun yanal, senol gunes olsaydi gene kaldirilirdi o kupa, fatih terim'in oyle cok aman aman bir rolu olmadi, olamazdi da.
milli takimi katlediyor, en kotu donemlerimizde bile gectigimiz belcika'ya boyun egiyor, estonya'ya puan kaptiriyor ve bunun tek sorumlusu kendisi, gene de "gosterecem hepinize hiyar agalari" bakisi atiyor.
basarisizsin fatih terim. galatasaray'in uefa sampiyonlugu tesaduf degildi ama senin o yillarda takimin basinda olman tesaduftu. ardindan hep basarisiz oldun, egolarini kusturdun, dudaklarini yiyip durdun, ezeli rakibinin eline 6-0'lik muthis bir koz verdin, milan'dan tepelendin, milli takimi rezil ettin.
simdi gene maclarda ersun kardesinin yaninda yorumculuk yapar, yeni kurbanini beklersin ve gene basarisiz olursun. bir daha o ruzgari arkana alma sansin yok cunku, ne yazik ki hagi futbolu birakti sinyor terim, bir daha da onun gibi seni tasiyacak birini bulamazsin.
sanilmasin ki bu yorumum 2010 dunya kupasi hayallerinin bitmesi nedeniyle yazildi. bu tezim galatasaray uefa sampiyonu oldugu sene, fiorentina ve ac milan teknik direktoruyken ve ardindan ikinci galatasaray donemi ve milli takim macerasi boyunca gecerliydi. kendisinin futbol bilgisinden, yoneticilik bilgisinden ve insan iliskilerinden hep suphe ettim, sagolsun kendisi de beni hic yaniltmadi.
bazen oyle adamlar bir araya gelir ki, onlara disaridan bir amca "cikin, oynayin, kazanin, aslansiniz, kesseler acimaz" dese yeterli olur. iste ilk galatasaray donemi budur benim gozumde. bir daha turk futbol tarihinde esi benzeri bulunmayacak bir kadrosu vardi galatasarayin. simdi bazi akli evvel arkadaslar diyeceklerdir ki "ama o oyunculari da fatih terim bulup getirdi"... peki madem fatih terim muthis bir yetenek avcisi, ikinci kez galatasaray'in basina gectiginde onlarca gereksiz transfer yapip paralari sacti da takimdan ayrildiktan sonra kac tanesinden faydalanildi?
tekrar tekrar iddaa ediyorum ki o donem galatasarayin basinda mustafa denizli ya da ersun yanal, senol gunes olsaydi gene kaldirilirdi o kupa, fatih terim'in oyle cok aman aman bir rolu olmadi, olamazdi da.
milli takimi katlediyor, en kotu donemlerimizde bile gectigimiz belcika'ya boyun egiyor, estonya'ya puan kaptiriyor ve bunun tek sorumlusu kendisi, gene de "gosterecem hepinize hiyar agalari" bakisi atiyor.
basarisizsin fatih terim. galatasaray'in uefa sampiyonlugu tesaduf degildi ama senin o yillarda takimin basinda olman tesaduftu. ardindan hep basarisiz oldun, egolarini kusturdun, dudaklarini yiyip durdun, ezeli rakibinin eline 6-0'lik muthis bir koz verdin, milan'dan tepelendin, milli takimi rezil ettin.
simdi gene maclarda ersun kardesinin yaninda yorumculuk yapar, yeni kurbanini beklersin ve gene basarisiz olursun. bir daha o ruzgari arkana alma sansin yok cunku, ne yazik ki hagi futbolu birakti sinyor terim, bir daha da onun gibi seni tasiyacak birini bulamazsin.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar