bugün

meme muayenesi

her kadının yapabiliyorsa kendi elleriyle yapamıyorsa doktor eliyle yapması/yaptırması/yaptırtması/yaptırttırtması gereken muayenedir.

böylece meme ile ilgili patolojiler erken evrede saptanacak ve ileride daha büyük kayıplar yaşanmayacaktır.

yapılışı da gayet basittir, duştan sonra haftada bir aynanın karşısında ya da bir yatağa sırt üstü uzanarak her iki elinizin 2,3 ve 4. parmaklarını dıştan içe doğru dairesel yönde hareket ettirerek yapabilirsiniz.

herhangi bir kitle, renk değişikliği veya anormal bir bulgu zaten bu muayeneler sırasında dikkatinizi çekecektir. ondan sonrası da doktorların işi.

dip not : meme muayenesinin yapılışını anlattım ve adım gibi eminim sözlüğün ergen yazarları çoktan tahrik oldu. dönüp dönüp bu giriyi uygulayacaklar, ellerine bir yastık alıp bu muayeneyi deneyecekler. buna rağmen bu konuyu açmak zorundaydım. belki ergen için mastürbasyon malzemesi ama ileriye dönük olarak bir çok kişinin hayatını kurtarmaya vesile olabilir.
bu giriden sonra "meme muayenesi" ne imiş diyerek bir çok hanım kardeş internette daha detaylı araştırma yapacak ve/veya bir uzmana gidecek bu konuda bilgilenecek bundan şüphem yok.
güncel Önemli Başlıklar