bugün
- diamond bosphoruss denen yazar22
- sedat pekmez25
- gerilla taktiği4
- çaylak edildim diye ağlayan troll8
- ulu sözlük yazarlarının kıskanç olması4
- çaylak ettiğiniz yazarın göz yaşlarıyla eğlenmek7
- sözlükte erkekleri istemiyoruz22
- tarihte kürşad diye birinin hiç yaşamaması10
- abdullah öcalan'ın kürt kadınlarına hakaret etmesi5
- evde uzun boylu adam gördüm diyen kız3
- aziz yıldırım'ın fetö ile mücadelesi7
- sex asnasında beddua almak4
- anama da söv3
- suca suruklenen cocuk true'nun fake hesabı5
- sessiz insanların çok gözlem yapması4
- rahmi koç'un kürt kadın fıkrası tartışması2
- yine sözlük yazarlarının ağzından bal damlıyor4
- birbirine sürtünen duyarlı et parçası3
- karımı çalıştırmam diyen erkek kalmaması2
- as macaa2
- heyt bea6
- devlettapar2
- verilen yetkiyi kötüye kullanmak4
- ağız ishali olan yazarlar4
- internetten önce ne yapılıyordu sorusu6
- heyecanlıyım sözlük4
- yazarların on üzerinden komiklikleri46
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz9
- taze kekik2
- uludağ sözlük discord grubu11
- hakkınızı helal edin arkadaşlar3
- kadınların kadınlarda kıskandığı şeyler2
- ismet bin dawkins el sapiens'i entomologevi2
- faik öztrak7
- ilk maaş4
- birine geç kalmak10
- insanlardan nefret etmek9
- sarı tekerim deliğine girerim sen mahvederim3
- penis boyutunun önemi4
- tai lung3
- gammazlama aparatı2
- katılım bankacılığı3
- ne güzel sözlük2
- yer sofrası7
- ırmak koparan2
- true nun çaylak olması2
- entry girerken dizleri sızlayan yuzır2
- kaskı miğfer sanan motorcu tip2
- ulan hepiniz oradaydınız2
- gammazlık müessesinin eski değerini yitirmesi2
--spoiler--
finali ile tamamıyla sıçmız fox rezaletidir.
son bölümlere geldiğimde, onların son bölüm olduğundan bir haber izliyordum. spoiler okumak hiç tarzım olmadığından bakmıyordum hakkındaki haberlere. ancak son bölümlerde riley'in ölümü, ardından charlie'nin ölümü en sonunda 21. bölümde Derek'in zart diye ölümü "noluyor lan" dedirtti bana. esas oğlan dediğin lap diye mi ölür yahu? vurulur, kan kaybeder, can çekişir, kesik kesik nefes alırken bir şeyler söylemeye çalışır ve en sonunda başı sağa ya da sola doğru düşer ve ölür. genelde gözleri açıktır ve bir diğer esas oğlan gelir gözlerini kapatır. eee öyle mi oldu? höt diye öldürdüler, sonrasında da iki saniye bilemedin beş saniye gösterdiler yüzünü, geldi geçti. bu mudur yahu bir kahramanın sonu? derek lan o! sonu öyle mi olmalıydı? tamamen rezillik.
toplan iki bölüm ile son buldu birde. yahu biz iki sezondur izliyoruz, iki sezon bize hiç bir şey vermedin zaten. "akışına kurban!" diyerek izledik. "olayların gelişimi" yahu deyip kendimizi kandırdık. ama ne oldu? iki sezon seyredip, iki bölüm ile final yaptın. yahu iki bölüm daha ekle, uzat sakız gibi son konuları olayları adam gibi bitir küfür yerine "adamlar yapmış" diyelim. ama gördüğünüz üzere adamlar sıçmış diyoruz. ve ayrıca hani kardeşim bu terminator 2 ile 3 arasında olan bölümler idi? john terminator 3'te gelecekte miydi ben mi yanlış hatırlıyorum? (cidden hatırlamıyorum ondan soruyorum) adamı aldınız geleceğe gönderdiniz ve kimse tanımıyor. hatta babası da amcası da orda. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? evet daha terminator salvationu seyretmedim. cevapların bir bölümü orda olabilir. ancak kafam girsin öyle cevaplara tabi eğer varsa.
terminator gibi bir efsanenin içine sıçtın fox, seni asla affetmeyeceğim!
--spoiler--
finali ile tamamıyla sıçmız fox rezaletidir.
son bölümlere geldiğimde, onların son bölüm olduğundan bir haber izliyordum. spoiler okumak hiç tarzım olmadığından bakmıyordum hakkındaki haberlere. ancak son bölümlerde riley'in ölümü, ardından charlie'nin ölümü en sonunda 21. bölümde Derek'in zart diye ölümü "noluyor lan" dedirtti bana. esas oğlan dediğin lap diye mi ölür yahu? vurulur, kan kaybeder, can çekişir, kesik kesik nefes alırken bir şeyler söylemeye çalışır ve en sonunda başı sağa ya da sola doğru düşer ve ölür. genelde gözleri açıktır ve bir diğer esas oğlan gelir gözlerini kapatır. eee öyle mi oldu? höt diye öldürdüler, sonrasında da iki saniye bilemedin beş saniye gösterdiler yüzünü, geldi geçti. bu mudur yahu bir kahramanın sonu? derek lan o! sonu öyle mi olmalıydı? tamamen rezillik.
toplan iki bölüm ile son buldu birde. yahu biz iki sezondur izliyoruz, iki sezon bize hiç bir şey vermedin zaten. "akışına kurban!" diyerek izledik. "olayların gelişimi" yahu deyip kendimizi kandırdık. ama ne oldu? iki sezon seyredip, iki bölüm ile final yaptın. yahu iki bölüm daha ekle, uzat sakız gibi son konuları olayları adam gibi bitir küfür yerine "adamlar yapmış" diyelim. ama gördüğünüz üzere adamlar sıçmış diyoruz. ve ayrıca hani kardeşim bu terminator 2 ile 3 arasında olan bölümler idi? john terminator 3'te gelecekte miydi ben mi yanlış hatırlıyorum? (cidden hatırlamıyorum ondan soruyorum) adamı aldınız geleceğe gönderdiniz ve kimse tanımıyor. hatta babası da amcası da orda. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? evet daha terminator salvationu seyretmedim. cevapların bir bölümü orda olabilir. ancak kafam girsin öyle cevaplara tabi eğer varsa.
terminator gibi bir efsanenin içine sıçtın fox, seni asla affetmeyeceğim!
--spoiler--
güncel Önemli Başlıklar