bugün

sagopa kajmer

hain şarkısı için yaptığı açıklama ile gözümden yavaş yavaş düşmekte olan kişi.
anladım tasavvufa gönül verdin , çok güzel bir yola başkoydun ve seni dinlerken adeta mest oldum .

bu açıklama ne şimdi ? ne işin var senin cübbeli ahmet hoca gibi bi din şarlatanı adamın yanında be sago. adam kertenkeleyi gördüğünüz yerde öldürün , gavur öldürmüş gibi 100 points sevap kazanacaksınız gibi komik, ve bununla birlikte bir çok şey zırvalayan ne idüğü belirsiz biri. senin ne işin var lan onun yanında ? evliyayı rap diyosun kendine. evliya olmak öyle kolay değil sago. o dili tutmadınmı, dilinden iyilik güzellik yerine böyle paso eleştiri , karalama çıkan birine evliyalık zor be sago.
ne demek orospu gibi giyinen kızlar ? kaltak.. vs. ne bicim sözler bunlar lan ?
din e başkoydun da ,hadi bir başkasının yaptıklarını günah bile olsa eleştir küfret mi deniyor sana.
e madem tamamen girdin dinin içine abarttın bu olayı sen . kadın sesi de günah diyor din adamları. üstelik karının sesi benim kulak zarımın içine ediyorken neden çıkarırsın onu televizyonlara bilmem nerelere ? insan önce dönüp bir kendine bakmalı ayna da. valla çok düştün gözümden çokta skimdeydi diyeceksin ama belki benim gibi bir çok insan vardır aynı fikirde.
kimse alınmasın gücenmesin, en başta hemşerim olan ve rap asla dinlemeyip kendisinin hayranı olduğum bu kişi fena halde gözümden düşmüştür. sago gittiğin yol yanlış, din öyle değil. her kim sana yol gösterdiyse çok yanlış yoldasın. toparlan ve kendine gel .
son sözüm şu ki; her kim ,bir başkasının günahını eleştirir ve onu ifşa ederse, aynı günahı işlemeden ölmez!!
bırak başkasının minisini, türbanını şekle değil manaya bak. önce manayı anla derim .