bugün

wentworth miller

şahsıma kıvanç tatlıtuğ'la ilgili söylediğim her şeyi yedirmiş insanüstü varlık. ama eşeklik bende; sarışın sevmem ama kıvanç tatlıtuğ diye bi güç var demeden önce bi dur, prison break'e izle dimi. yok abi sarışından erkek mi olur went'çiğim dururken. sayesinde 4.sezonu 1.haftada hatmettim.

bu kadar yakışıklı adamların mutlak bi kusuru olur derler. işte kimisinin sesi çirkindir, kimisinin elleri. ama kendisinde en ufak bi defo kusur yok kızlar. hz yusuf' un 21. yy versiyonu mübarek. gözleri insanı zaten hipnotize ediyor, o nasıl bakıştır öyle. insanın içine işliyor. dr sara tancredi'nin yerinde olsam, değil kapıyı açık bırakmak kendim kaçırırım adamı o hapishaneden. eller desen, ince uzun büyük perfect. valla benim ellerim onun ki kadar güzel değil. omuzlar iki oda bi salon. hele birde kısık sesle konuşmuyor mu, insanın o dakka ruhunu teslim edesi geliyor. o nasıl bi ses tonudur öyle.

ne jack ne sawyer ne de kıvanç tatlıtuğ; varsa yoksa wentvorth miller. insanda ergenliğine geri dönme hissi uyandıran bay karizma. tek kusuru, istisnansız bütün ünlü ve yakışıklı erkekler gibi çirkin kadınlarla çıkıyor olması.

(#http://www.theinsider.com...h_Miller_s_New_Girlfriend)