bugün
- 1 saatte 10 bira içmek16
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey9
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri5
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek12
- velvet vs nervio19
- sözlük kızlarının kombinleri19
- türkiyeden siktirolup gitmek5
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- otel odasında ölmekten korkmak3
- hırt5
- cunda adası3
- almanya da hangi partiyi seçerdiniz3
- otomobile ek vergi5
- velvet12
- blok33
- messi ve arjantin'in tüm dünyaya rezil olması7
- ingilterede çocuklar açlıktan silgi yiyor5
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- sevilince şımaran kızlar4
- nervio11
- kadınların efendi erkek yerine katil tercihi4
- arkadaşlar ben chatgpt ile konuşmaya gıdıyorum2
- teröriste o da insan demek4
- sözlük kızlarının adam gibi adam olması2
- arkadaşlar neden bu kadar salaksınız2
- slavko vincic15
- tayt giyen hatunun götünü dalgalandırmak2
- üniversite tercih edeceklere tavsiyeler3
- pahalılığın çaresi3
- yazık oldu yarınlara4
- istanbul da hissedilen sıcaklık2
- vurgun yemek4
- özgünlüğün faydasız olması5
- ivrindi kuzu2
- kitap alıntıları5
- anna karenina'ya orospu diyen beyinsiz adi köpek6
- true hanın gazabı9
- otokar2
- arıcılara ek vergi2
- arjantin'in 115 dakika şut atamaması8
- üniversite tercih rehberi2
- chp'ye oy vermiş yazarlar4
- üniversite tercih2
- beşiktaş'ın gümbür gümbür geldiği gerçeği3
- bana yalan söylediler3
- hastane kuyrukları2
- enişte senin dobloyu naptın sattınız mı4
- bostancı kadıköy dolmuşu2
- ağlayan bebeğe hey her şey yoluna girecek demek2
beni sinemaya küstüren film.
başlıyorum.
--spoiler--
allahım bir film bu kadar mı kötü olur? ilk sahnede müthiş başlayan filmde ne bir şey oldu, ne bir şey açıklandı, sadece ve sadece ağaçlar sallandı, yapraklar uçuştu ve biz salak yerine konulduk.
kerameti kendinden menkul böyle bir filmi ne yaparsın, insanlara eser diye sunarsın şayamalan şabalak efendi? gel bana bir izah et, bu filmin konusu nedir diye köpeğin olayım.
film ilk baştan arıza. terörist saldırı gibi başladı, bir de baktık elemanlar kendini kırlara vurmuş. mark wahlberg ile karısı nedensiz yere bozuklar, neymiş efenim karısı birisiyle tatlı yemiş. mesele bundan ibaret yani. mark efendi kırlarda anlamsızca koşar, kamera sağa sola sallanır iken yumurtlar "çok olunca ölüyoruz, ayrı takılalım"
ulan nereden çözdün? madem böyle bir durum var senaryo icabı belli edin. biz çok mu salağız da anlamadık?
neyse grup kör topal ilerler pireler berber iken bir eve gelinir, içerde saklanan elemanlar gruptan iki genci bir güzel tararlar. şimdi bunlar gruba niye eklendi, niye çıktı değil mi?
bu olay esnasında zooey deschanel adlı ablamız ağır ağır salıncak sallamaktadır. bunu da anlayamadım, demek ki sanattan anlamıyorum ben. *
en son da kaçık bir teyzenin evine gelir. teyze de ölür. (hani grup halinde ölünüyordu, teyze tek başına niye öldü sorarım size)
sonunda tatlı yiyerek mark'ı aldatan zooey abla mark wahlberg ile barışır, bir iki sahne derken film biter.
b-movie pek çok film seyrettim en azından belli bir olay örgüsüne sahipti bunlar. ama şabalak efendi olayı lady in waterdan beri abarttı artık. köy ve altıncı his hatrına izlediğim shyamalan kredisini bitirdi. geçmiş olsun.
yapımda ve yayında emeği geçenlere teessüf ediyorum.
not:istediğin kadar kötüle, bu filmin nahoş olduğu gerçeğini değiştirmeyecek.
başlıyorum.
--spoiler--
allahım bir film bu kadar mı kötü olur? ilk sahnede müthiş başlayan filmde ne bir şey oldu, ne bir şey açıklandı, sadece ve sadece ağaçlar sallandı, yapraklar uçuştu ve biz salak yerine konulduk.
kerameti kendinden menkul böyle bir filmi ne yaparsın, insanlara eser diye sunarsın şayamalan şabalak efendi? gel bana bir izah et, bu filmin konusu nedir diye köpeğin olayım.
film ilk baştan arıza. terörist saldırı gibi başladı, bir de baktık elemanlar kendini kırlara vurmuş. mark wahlberg ile karısı nedensiz yere bozuklar, neymiş efenim karısı birisiyle tatlı yemiş. mesele bundan ibaret yani. mark efendi kırlarda anlamsızca koşar, kamera sağa sola sallanır iken yumurtlar "çok olunca ölüyoruz, ayrı takılalım"
ulan nereden çözdün? madem böyle bir durum var senaryo icabı belli edin. biz çok mu salağız da anlamadık?
neyse grup kör topal ilerler pireler berber iken bir eve gelinir, içerde saklanan elemanlar gruptan iki genci bir güzel tararlar. şimdi bunlar gruba niye eklendi, niye çıktı değil mi?
bu olay esnasında zooey deschanel adlı ablamız ağır ağır salıncak sallamaktadır. bunu da anlayamadım, demek ki sanattan anlamıyorum ben. *
en son da kaçık bir teyzenin evine gelir. teyze de ölür. (hani grup halinde ölünüyordu, teyze tek başına niye öldü sorarım size)
sonunda tatlı yiyerek mark'ı aldatan zooey abla mark wahlberg ile barışır, bir iki sahne derken film biter.
b-movie pek çok film seyrettim en azından belli bir olay örgüsüne sahipti bunlar. ama şabalak efendi olayı lady in waterdan beri abarttı artık. köy ve altıncı his hatrına izlediğim shyamalan kredisini bitirdi. geçmiş olsun.
yapımda ve yayında emeği geçenlere teessüf ediyorum.
not:istediğin kadar kötüle, bu filmin nahoş olduğu gerçeğini değiştirmeyecek.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar