bugün
- bir viski doldurup kızların final maçını izlemek12
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı17
- sözlük whatsapp grupları12
- mükemmeliyete inanıyor musunuz6
- göğüs uçlarını birbirine değdirebilen kadın11
- özbek kadınlar11
- friedrich hegel la bi cay icek10
- deccal internetten çıkacak9
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı5
- internetle yapay zeka kabala büyüsüyle yaratıldı4
- asgari ücretle geçinebilmek7
- uludağ itiraf8
- epitaph2
- ellerim bos gonlum hos29
- pazar günü sözlükte takılan asosyal ezik5
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı42
- şarapçının mal varlığı8
- yarın kpssye girecek yazarlar14
- sarapci koala53
- dayatılmış güzellik algısı7
- fenerbahçe13
- kıyamet için tarih ver4
- slender the arrival de kurt adam olmak3
- burçlara inanan erkek4
- kpss 20265
- gocu52
- sevgili2
- sarı torba12
- civcivler osurur mu5
- birader bey baydır4
- başka türlü bir şey2
- deniz gül7
- ismet gürbüz7
- yeni bir din kurmak5
- 0 0 7 ağabey3
- orta doğu'nun orta dünya gibi olması7
- ağaç sulamak2
- rus kadınla evlenir misiniz4
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay7
- anın görüntüsü24
- sıcak havaların sona ermesi5
- dün gece ne oldu17
- sözlük kavgası2
- dünyaya orman denir2
- terörsüz türkiye sürecine karşı çıkanlar3
- kaçak saray2
- ruhi çenet videolarına dokunmayan yahudi lobisi5
- enayimiknatisii36
- ruhi çenet8
- yazarların otopsileri4
çaylak olmuş, lakin çaylaklığı hemen bitmiş yazar. kimse yazmadan ben yazayım da havam olsun.
bir de bu çıktı başımıza; sanki açılan başlık tapulu malmış gibi sahibinden başka kimse bir şey yazamaz. yazarlık böyle bir şey değil lan. vallahi değil. gece gündüz yemeyip içmeyip kenan doğulu şarkılarını copy-paste düzleminde çığırtmak da değil. ya da her başlığın altına gelip (bkz: başlık sıçmak) bakınızını verip kaçmak da değil.
aslında bu entry hiç yazılmayabilirdi. lakin sinirlendim. neye; 8 silik entrynin içinde güme gidenlere;
lat.rubus spp.
lat.rubus argutus
bunlar başlığı nasıl tanımlamıyor diye sormazlar mı adama? sorarlar. ben sorarım şahsen, hakkımdır.
sözkonusu olan başlık bir bitki adına açılmışsa ve bitkilerin de aynı hayvanlar gibi tüm dünya üzerindeki genel isimleri latinceyse -ki insan bile homo sapiens'tir- ve ben buraya bunu yazmışsam, nasıl olur da tanımlamaz yahu?
bilmiyorsan, öğrenmen için var burası. yarın bir gün o çok sevdiğin böğürtleni evinde yetiştirmek için satın almaya gittiğinde, sana "rubus mu istiyorsunuz?", "tayberry mi, loganberry mi?" diye sorduklarında malak gibi bakmayasın diye var.
işte bütün anlattığım, sözlük yazarlığının bakınız sıçmak olmadığını anlayın diye. he, her sıçılan bakınız da böyle şahane bir özdeyiş olsa keşke;
(bkz: omnes vulnerant ultima necat)
p.s. kimseyle derdim, problemim yok lakin yılan modundayım. bana dokunma bin yaşa.
(bkz: sade)
bir de bu çıktı başımıza; sanki açılan başlık tapulu malmış gibi sahibinden başka kimse bir şey yazamaz. yazarlık böyle bir şey değil lan. vallahi değil. gece gündüz yemeyip içmeyip kenan doğulu şarkılarını copy-paste düzleminde çığırtmak da değil. ya da her başlığın altına gelip (bkz: başlık sıçmak) bakınızını verip kaçmak da değil.
aslında bu entry hiç yazılmayabilirdi. lakin sinirlendim. neye; 8 silik entrynin içinde güme gidenlere;
lat.rubus spp.
lat.rubus argutus
bunlar başlığı nasıl tanımlamıyor diye sormazlar mı adama? sorarlar. ben sorarım şahsen, hakkımdır.
sözkonusu olan başlık bir bitki adına açılmışsa ve bitkilerin de aynı hayvanlar gibi tüm dünya üzerindeki genel isimleri latinceyse -ki insan bile homo sapiens'tir- ve ben buraya bunu yazmışsam, nasıl olur da tanımlamaz yahu?
bilmiyorsan, öğrenmen için var burası. yarın bir gün o çok sevdiğin böğürtleni evinde yetiştirmek için satın almaya gittiğinde, sana "rubus mu istiyorsunuz?", "tayberry mi, loganberry mi?" diye sorduklarında malak gibi bakmayasın diye var.
işte bütün anlattığım, sözlük yazarlığının bakınız sıçmak olmadığını anlayın diye. he, her sıçılan bakınız da böyle şahane bir özdeyiş olsa keşke;
(bkz: omnes vulnerant ultima necat)
p.s. kimseyle derdim, problemim yok lakin yılan modundayım. bana dokunma bin yaşa.
(bkz: sade)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar