bugün

steven gerrard

france football a yaptığı açıklamada 2013 te futbolu bırakmayı düşündüğünü söyleyerek tüm sevenlerini kahretmiş dünyanın en müthiş kaptanı.

Dört sene sonra Liverpool ile sözleşmesi sona erecek olan Steven Gerrard, 2013 senesinde futbola veda edebileceğini söyleyerek sevenlerini üzdü.

Liverpool ile dört sene daha sözleşmesi bulunan ingiliz yıldız, kariyerini daha fazla uzatmamayı düşündüğünü söyledi.

France Football dergisine konuşan Gerrard Sözleşmem bittiğinde 33 yaşında olacağım ve sonrasında da futbola devam edeceğimi sanmıyorum. Eğer futbolu bırakırsam, tüm kariyerim boyunca aynı formayı giymiş olmaktan dolayı büyük gurur yaşayacağım. Gelecekte de başka bir takımın formasını giyeceğimi zannetmiyorum.
Futbol hayatım boyunca iki kez Liverpool dan ayrılmayı düşündüm. Özellikle 2005 senesinde Chelsea nin teklifi sırasında ciddi olarak kafam karışmıştı. Fakat takımda kalarak en doğru hareketi yaptığı şu an daha iyi fark ediyorum dedi.

1998 senesinden beri Liverpool forması giyen Gerrard, kariyeri boyunca iki Federasyon Kupası, bir Lig Kupası ve bir de Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırma şansını yakaladı.

Bir tek Premier Lig şampiyonluğu yaşayamayan Gerrard, önümüzdeki sezon için iddialı konuştu Bu sezon ligde mutlu sona ulaşamadık fakat kazandığımız tecrübeyle önümüzdeki sezon çok daha başarılı olacağız. Gerçekçi olmak gerekirse, Manchester United ın kadrosu bize göre daha geniş. Ama sezon başlamadan önce biz de iki üç tane kaliteli transfer yaparak, onların seviyesine ulaşabiliriz.