bugün
- slavko vincic9
- arjantin'in 115 dakika şut atamaması7
- sözlük kimsenin tekelinde değildir9
- çingeneyle sevişmek6
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı57
- trt'nin devre arası konserini göstermemesi4
- tememda kenka nalaka11
- kasiyer kızdan hoşlanmak10
- kitap okumak4
- nervio10
- dune5
- istanbul un çok pahalı olması7
- kadınlar şaire aşık olur müteahitle evlenir3
- bu mesajı 10 kişiye göndermeyelerin durumu4
- düşünüyorum3
- çift taraflı testis kanseri teşhisi8
- suya verilen en çok para2
- oğuzhan uğur13
- allah başımızdan erdoğan'ı eksik etmesin7
- zamanbaba mokv dir6
- bir yıldız duruyordu aniden hareket edip gitti4
- iphone 11'in yeni iphone 6 olması2
- sözlüğe fake nickle gelip yazarlara hakaret etmek5
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması2
- truenun yetkili olması7
- uysaljakoben16
- eski eşin hesabı3
- gammazlık8
- karaağaç meydanında çuçulara dikala diye bağırmak3
- uyku bozukluğu2
- bir kıza sevgilin var mı diye sormak7
- messi uzaylı panpa goat amk2
- dhalsim9
- canim benim cok tatlisin4
- bot'un feyki olması2
- erdoğan giderse akepe bürokrasisi ne olacak7
- arkadaşlar görüşürüz2
- arjantin'in 90 dakikada tek şutunun olmaması6
- gonulden bagli5
- true nickli yazar16
- 2990 tl tutan rakama düz 3000 çek demek2
- ülfet2
- sigaranın son fırtını alırken ağzın yanması3
- bulgara kumara gitmek2
- kız görünce karakter değiştiren erkek2
- 15 mayıs gecesi3
- hoşlanıp da söyleyememek2
- epimiz edirneliyiz ba2
- oyna kızım şıkşıkı şık şık zıpla kızım2
- edirneli olmak2
aşkın tanımını yapabilmek için aşkı tamamiyle yaşayabilmek gerekir. fakat yaşanılan sadece karşılıksız bir aşksa buraya yazılacak tanım aşkın değil sadece çekilen acının tanımı olabilir. ki o çekilen acı adamın ruhunu hapseder, bi iki aşk şarkısına, onu hatırlatan bir kelimeye, bir eşyaya. o acıyı kalbinde taşıdığına lanet edersin. atmak istersin atamazsın, kurtulmak istersin o da olmaz. uğraşların hepsi boşadır. ne yaparsan yap o illeti atamazsın kalbinden. seni yerle bir eder yine de bırakmaz. yaşarsın. ama buna yaşamak denirse. aldığın her nefeste çekilen acının isyanı vardır ama karşılıksız isyanlardır kime olduğu belli olmayan. herşey normal giderken bir şarkı duyarsın tesadüfen ve o günde senin için bitmiştir. gece olur yatağa girersin ve o şarkıyıda kapatamazsın çünkü çektiğin acının içinde hissettiğin bütün dertlerin dışa vurumudur genellikle o şarkılar. tek dert ortağındır dinlediğin şarkı uykusuz geçen gecelerinde.
Aşk ! yerle bir ettiğin kalbimi birgün gelipte düzeltecek misin? yaşadığım, lanet ettiğim o günlere, yıllara inat tekrar çıkacak mısın karşıma? Şimdilik gelme karşıma nolursun. yaralarımı sarmam, yaşadıklarımı unutmam lazım. günlerimi acıyla, dertle değil mutlulukla geçirmeye başladığımda tekrar çık karşıma. bu sefer yerle bir etme beni, yakma canımı. sadece huzur ver, sadece mutluluk ver, gülümseyerek yatağa girmenin o güzel hissini tekrar geri ver.
sevdim mi karşılığında bana da gülümseyecek birini çıkar karşıma. çıkar ki karşıma öyle birini bende yapabileyim aşkın tanımını. silip unutayım bütün acıya dair yazdıklarımı, yaşadıklarımı. sileyim ki yaşayabileyim o eşsiz duyguyu, aşk denilen illeti tadına vararak tekrar ve tekrar.
Aşk ! yerle bir ettiğin kalbimi birgün gelipte düzeltecek misin? yaşadığım, lanet ettiğim o günlere, yıllara inat tekrar çıkacak mısın karşıma? Şimdilik gelme karşıma nolursun. yaralarımı sarmam, yaşadıklarımı unutmam lazım. günlerimi acıyla, dertle değil mutlulukla geçirmeye başladığımda tekrar çık karşıma. bu sefer yerle bir etme beni, yakma canımı. sadece huzur ver, sadece mutluluk ver, gülümseyerek yatağa girmenin o güzel hissini tekrar geri ver.
sevdim mi karşılığında bana da gülümseyecek birini çıkar karşıma. çıkar ki karşıma öyle birini bende yapabileyim aşkın tanımını. silip unutayım bütün acıya dair yazdıklarımı, yaşadıklarımı. sileyim ki yaşayabileyim o eşsiz duyguyu, aşk denilen illeti tadına vararak tekrar ve tekrar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar