bugün

uludağ sözlük hakkında dolaşan asılsız e posta

bu hiçbir şey değil.. bana gelen asılsız e-mail daha düşündürücü..

--spoiler--
sevgili okuyucu..

ben uzun zamandır uludağ sözlük'te a.z. rumuzuyla yazan masum bir erkeğim.. ilk başlarda her şey iyi gidiyordu, maç konuşuyor, tanım yapıyor, ukte dolduruyorduk.. ama ne olduysa dönemin moderatörlerinden birinin ''sigecem ha erkek erkeğe çin ordusu gibi olduk amına koyim.. yeter baba kız lazım buraya. boşuna mı yönetiyoruz bu sözlüğü ulan? zall da benim gibi düşünüyor zaten, karar aldık ya kız çekicez bu ortama ya da porno forumu yapıcaz siteyi iyice köprüleri yakıp.. bu ne lan 1000 erkek duygusal duygusal yazıyor.. godoş muyuz olm biz? sana soruyorum a.z. godoş muyuz biz? ayrıyeten nickine sokayım a.z... bak ahdım olsun bütün gammazlar karar aldık 2 aya şu sözlükte kedili nickli bir yazar çıkmazsa bütün 4. nesilleri toplayıp sikecez.. yeter ulan!'' demesiyle başladı..

direktifler basitti.. bu sözlüğe gülten'ler, melis'ler, özlem'ler çekecektik ya da güzelim sözlüğümüz anal bekaretimizle birlikte elimizden alınacaktı.. bütün yazarlar ava çıktık.. ben genelde lise kapılarında bekliyordum.. bir arkadaşımla kızlar geçerken ''yıaaa uludağ sözlük diye bi yer açılmış ağğğbi, süpper ötesii..'' falan diye ötüşüyorduk.. hakikaten bu çabamızla birkaç kız sözlüğe üye oldu..

özellikle lise mezunu bir ev kızı çok umut vaadediyordu.. hemen zirveye çağırdım ki moderatörlerimiz görsün.. zirveye giderken çok ık-mık etti.. içkili felan dedi.. bi ton dil döktüm gelsin diye geldi sağolsun kırmadı.. herkes bira içerken cappy elma suyu istedi, barmen ''bacım manyak mısın kardeşler gıda pazarı mı lan burası?'' dedi allahtan ben araya girdim.. öküz moderatör kızı yiyecek gibi bakıyordu.. rahatsız oldu kız.. bu öküz geldi dedi ki ''partiye bende devam edicez bebek, davetlisin..'' kız 90'lar amerikan sinemasından fırlamış bu daveti tabi ki kabul etmedi.. kabul edilmeyen moderatör yine dellendi ''gelicen lan!'' dedi.. ''gelmezsen a.z.'yi sikeriz lan! dedi..

gelmedi kız.. gelemedi..

o günden sonra uludağ sözlük benim için bitmişti artık.. ama sonra dayanamayıp yeni hayat görüşüm çerçevesinde 'cadı kedisi' nickiyle bir daha üye olmak istedim.. onu da çaylak ettiler gözü kör olasıcalar..
--spoiler--

tüyler ürpertici..