bugün
- altındaki 45 tl zararımı kim ödeyecek sorunsalı6
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı4
- eline krem süren erkek5
- renault 96
- yapay zekadan akıl almak5
- puro içen kıro3
- çarşaf peçe türbanın hıristiyan kıyafeti olması5
- yani kısaca deriz ki4
- dindar nesil4
- sebahattin şirin16
- hoşlanılan kızla soğuk hava deposunda buluşmak2
- suhoy su 352
- irak başbakanı zeydi den silah yasası talimatı2
- arabada sigara içilir mi3
- o senden daha çok korkuyor2
- whatsapp ta profil fotoğrafı koymayan insan2
- sözlük kızı ile kavga etmek3
- hiçbir servet zamanı satın alamaz15
- uzmanı olunmayan konuda susmamak2
- cin3
- ortanca çocuk günü2
- aç karnına kahve içmek2
- ciddi ilişki yaşayamamak3
- zorunlu eğitim12
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle15
- anderson talisca4
- havanın bir milyon derece olması3
- beşer esad kardeşi ve kuzeninin ölüm cezası4
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz6
- imam malik2
- 6 aylık ev kiralamak2
- balık etli kızların zayıflardan daha çekici olması3
- reenkarnasyon gerçek olsaydı intihar oranları2
- çerçeve yasa22
- bir şeyler söyle3
- pınar altuğ'un prime döneminin bitmesi2
- şeyh galip2
- toprağı bol olsun2
- apo piçtir piç kalacak12
- çalışmak özgürlük müdür5
- 1 milyon dolar ama sözlükte nude'un dolaşacak7
- bir erkeği yakışıklı gösteren 3 şey6
- esrar içip müzik eşliğinde sevişmek8
- sözlük yakışıklıların fotoğrafları9
- cıvık çift5
- sözlüğün en tipsiz kız yazarı8
- milliyetçi faşistlerin pkk biter korkusu12
- blackberry6
- kalp krizi8
- ekşi sözlük referans18
ispanya maçları baz alındığında oyuncu değiştirmekte ve milli takım aday kadrosunu toplamakta çok beceriksiz ve kompleksi olduğunu düşündüğüm mimiksel motivasyon ustasıdır. koskoca aday listesinde 2 tane sağlam stoper olmaz mı yahu? madem idman kaçıran emre aşık ile dl hakan balta'yı gözün kapalı oynatacaktın o ibrahim kaş'ın orda ne işi var? iyi oynadılar kötü oynadılar bu beni ilgilendirmez sen servet geldiği zaman da partnerini balta yapıp solu deli ibrahim'e emanet edeceksen eyvallah hocam ama aksi hali ve ne yazık ki gerçek haliyle diğer çağırılanlara ayıp. sen aday kadroya ibrahim toraman, mert nobre, ekrem dağ gibi formda oyuncuları nasıl almazsın? hadi ibo ile egolarınız kapıştı olmadı ama nobre'nin ne günahı var? 4 büyüklerin peşinden koşup alamadığı, el yakan bonservisli mehmet topuz'un ne günahı var?
şunu açık söylemek gerekirse taktik olarak inanılmaz iyi başladık maçlara ama gel gelelim oyuncu değiştirmelerde öyle saçmaladın ki bize 4 puan ve dünya kupası heyecanına maloldun. yazık, yazık ki ne yazık !! 30 maçtır yenilmeyen takıma ezilmeden 6 puan verdin hemde taktikle yanlış aday kadroyla değil saçma sapan oyuncu değişikliklerinle. maçın sonunu oynamak çok önemlidir hoca. avrupa kupasında motivasyonunla, sihirbaz kondisyonerlerinle ve birazda olsa şansın ile işi götürdün ama ama ama ama... bu amalarım oldukça sinirli ve benim sana hala saygım var. floransa'da senin türk olmanla bağlantılı iş bağladım için o amalarımı ''yapma be hocam'' ile dolduruyorum. ama daha sonraki amam gene ''am'' ile başlar da devamı ''ına'' ile mi olur orasını bilmem. saygılarımla fatih hoc ''am'' ''a''.
şunu açık söylemek gerekirse taktik olarak inanılmaz iyi başladık maçlara ama gel gelelim oyuncu değiştirmelerde öyle saçmaladın ki bize 4 puan ve dünya kupası heyecanına maloldun. yazık, yazık ki ne yazık !! 30 maçtır yenilmeyen takıma ezilmeden 6 puan verdin hemde taktikle yanlış aday kadroyla değil saçma sapan oyuncu değişikliklerinle. maçın sonunu oynamak çok önemlidir hoca. avrupa kupasında motivasyonunla, sihirbaz kondisyonerlerinle ve birazda olsa şansın ile işi götürdün ama ama ama ama... bu amalarım oldukça sinirli ve benim sana hala saygım var. floransa'da senin türk olmanla bağlantılı iş bağladım için o amalarımı ''yapma be hocam'' ile dolduruyorum. ama daha sonraki amam gene ''am'' ile başlar da devamı ''ına'' ile mi olur orasını bilmem. saygılarımla fatih hoc ''am'' ''a''.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar