bugün
- kadın ile erkek arasında yaşanacak en güzel şey12
- kız troller7
- gece 1 de 10 birayla gelen kız kanka7
- adını bile bilmediğin bir sözlük kızına aşık olmak13
- ilham aliyevin türkiyeye nankörlük yapması7
- tekerlek toplayan cocuk14
- birini unutmak için başkasıyla birliktelik yaşamak11
- zencilerin birbirine nigger demesi6
- kedi yada köpeği olmayan kadın4
- afrikada bir ülkede yaşasaydınız nerde yaşardınız7
- burcunun yükselenini bilen erkek8
- gece sokakta baş belaya girer mi6
- uykudan ağlayarak uyanmak4
- kız kankanızı banyoda yıkar mısınız3
- çocuklar niye sünnet edilir7
- yazarların anlık durumları9
- arkadaşlar ben birinden fena halde hoslanıyorum15
- mafya kızı olma isteği6
- almanya da yaşasaydınız nerede yaşamak isterdiniz11
- avokado yiyen insan8
- mersin de yolsuzluk soruşturmasında döviz ve altın2
- 29 yaşında erkek 41 yaşında kadın ilişkisi12
- feminizm2
- kedilerin yedigi ilginc seyler16
- boğaz ağrısı7
- eurovision song contest asia4
- kaslı ve yakışıklı mahalle bakkalı5
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı17
- feminen erkek davranışları6
- pontiac firebird2
- tayt vs mini etek5
- uludağ sözlük görükle ofisi3
- sözlükte devamlı eksileyeceğiniz yazar17
- hayatını renklendirmek isteyenlere tavsiyeler6
- bol sucuklu tereyağlı çift yumurta6
- gece gece 600 e yakın online insanın yaptıkları3
- yazarlara sözlükten gelen son mesaj6
- özel sektör de çalışmak11
- yazılımcıların flört edememesi2
- kalabalığı seviyor musunuz5
- gece 00 da dışarı çıkan erkeğin amacı2
- birleşik krallık5
- osmanlı mali açıdan zordayken saray yaptırması13
- sözlükdaşlarım beni seviyor musunuz4
- venüs retrosu4
- 3 ekim 2026 hırvatistan ingiltere maçı7
- şeker hastalığı9
- kova ve oğlak burçlarını sözlükten atmak7
- görükle'deki benzin istasyonu2
- şüphe duyan bir zekaya sahip olabilmek2
programa aldığı izleyicilere hayvan muamelesi yapan program. gittim dünkü bölüme ankara'dan kalkıp, gitmez olaydım.
1) "erkekler öne oturmasın, öne kızlar oturacak." dendi. bu nasıl bir mantıktır anlamadım ben. iki sahne arası oluşan koridorun dibinde oturuyordum, zorla kaldırıldım. bir kızla yer değiştirdim, daha arkaya oturdum.
2) gerizekalı bir mindere oturmaktan bacaklarım öldü kaç saat. reklam arasında ayağa kalktığımda ise, "herkes otursun, oturun" dendi. ulan öldüm kaç saat oturmaktan, iki dakika kalksam ne olur? reklam arası 10 dakikaysa 10. saniyeden başlıyorlar oturun demeye. ahaha bir de insanlar oturmayınca 20 saniye içinde, telsizle "ek kuvvet" çağırdı eleman.
3) yahu program bitti, insan konuklarına bir veda eder. öyle bir kaçtılar ki hayal edemezsiniz. okan direkt yok oldu zaten. konukları da program çalışanları kollarından tutup içeri çektiler. abartmıyorum 10 saniye içinde kimse kalmadı.
4) programın bittiğini bile anlamadık. insan bir kapanış konuşması falan yapar. yönetmenden duyduk 1 dakika bekledikten sonra programın bittiğini.
5) program çıkışı ellerimizdeki o oylama aletlerini verip kimliklerimizi alacaktık hesapta. ama karıştırmışlar herşeyi. elimdeki aletin numarasının olduğu yerde kimlik falan yok. abartmıyorum 30 dakika kimlik aradım.
böyle iş mi olur lan? o insanlar gecenin o saatinde geliyor sizi izlemeye. 450 kişi vardı stüdyoda. insan yerine koyun azıcık!
1) "erkekler öne oturmasın, öne kızlar oturacak." dendi. bu nasıl bir mantıktır anlamadım ben. iki sahne arası oluşan koridorun dibinde oturuyordum, zorla kaldırıldım. bir kızla yer değiştirdim, daha arkaya oturdum.
2) gerizekalı bir mindere oturmaktan bacaklarım öldü kaç saat. reklam arasında ayağa kalktığımda ise, "herkes otursun, oturun" dendi. ulan öldüm kaç saat oturmaktan, iki dakika kalksam ne olur? reklam arası 10 dakikaysa 10. saniyeden başlıyorlar oturun demeye. ahaha bir de insanlar oturmayınca 20 saniye içinde, telsizle "ek kuvvet" çağırdı eleman.
3) yahu program bitti, insan konuklarına bir veda eder. öyle bir kaçtılar ki hayal edemezsiniz. okan direkt yok oldu zaten. konukları da program çalışanları kollarından tutup içeri çektiler. abartmıyorum 10 saniye içinde kimse kalmadı.
4) programın bittiğini bile anlamadık. insan bir kapanış konuşması falan yapar. yönetmenden duyduk 1 dakika bekledikten sonra programın bittiğini.
5) program çıkışı ellerimizdeki o oylama aletlerini verip kimliklerimizi alacaktık hesapta. ama karıştırmışlar herşeyi. elimdeki aletin numarasının olduğu yerde kimlik falan yok. abartmıyorum 30 dakika kimlik aradım.
böyle iş mi olur lan? o insanlar gecenin o saatinde geliyor sizi izlemeye. 450 kişi vardı stüdyoda. insan yerine koyun azıcık!
Gündemdeki Haberler