morgan freeman

--spoiler--
Morgan Freeman, New York Times'a verdiği röportajda emeklilik ve yeni projeler hakkında neler düşündüğünü anlattı.

Son olarak 2024'te seyircilerle buluşan Juror No. 2'yi çeken 96 yaşındaki Clint Eastwood'u örnek göstererek şu ifadeleri kullandı:

- Bu konuda Clint Eastwood gibi düşünüyorum: Yaşlılığın seni ele geçirmesine izin verme! Bu yüzden çalışmaya devam et. Yataktan kalkabiliyor ve yere düşmüyorsan, şükret ve yoluna devam et. Ben de yapabildiğim kadar, biri çıkıp bana 'Bu rolü ister misin?' dediği sürece çalışacağım.

89 yaşındaki yıldız, bir senaryoyu çok iyi bulmasa da önerilen projeyi kabul edebileceğini söyledi:

- Biri size bir iş teklif ettiğinde, bunun heyecan verici bir senaryoyla birlikte gelmesi elbette çok güzel olur. Ancak gerçekte karar verirken iki ya da üç farklı unsur devreye giriyor. Size ne kadar para ödeyecekler? Eğer ücret yeterince iyiyse senaryodaki bazı kusurları görmezden gelebiliyorsunuz. Senaryodaki işlemeyen noktaları dile getirdiğinizde çoğu zaman bunlar düzeltiliyor.

Henüz canlandırmayı hayal ettiği başka bir rol olup olmadığı sorulduğunda Freeman'ın yanıtı esprili oldu:

- Hayır, artık 90'ıma yaklaşıyorum. Bu yüzden 'Oynamayı isterdim' dediğim rolleri artık Denzel Washington alacak.
--spoiler--
© copyright 2005 - 2026