bugün

kendin için bir şeyler yap

Bence herkesin hayatında kendisi için bir şeyler yapması gerekiyor. Çünkü bazen iş, sorumluluklar ve günlük koşturmaca içinde kendimizi sürekli erteliyoruz. Oysa insanın kendi hayatına da zaman ayırması gerekiyor. Bunun için bazen konfor alanından çıkmak şart. Yeni bir şey denemek. Spor yapmaya başlamak. Yeni bir hobi edinmek. Daha önce cesaret edemediğin bir şeye adım atmak. ilk başta zor gelse de insan kendisi için bir şey yaptığında aslında kendine ne kadar iyi geldiğini fark ediyor. Bence önemli olan büyük değişimler beklemek değil. Küçük de olsa bir yerden başlamak. Ben de kendim için birçok şey yapmaya çalışıyorum. Bu yüzden geleceğim için de bir adım atmak istedim. Yatırıma başlamak için büyük paralar ya da doğru zamanı beklemek gerektiğini düşünmüyorum. Önemli olan bir yerden başlamak. Ben de bu düşünceyle Türkiye Hayat Emeklilikten BES yaptırdım. Bence insanın kendine yaptığı en güzel şeylerden biri kendisini önemsemek. Bugün kendin için attığın küçük bir adım, yarın daha huzurlu ve daha güvenli hissettirecektir.
© copyright 2005 - 2026