bugün

sevgiliye alınan telefon

çok komik, ayrıca çok vurucu ve üzücü bir hikayem * var bu konu ile ilgili.
bir arkadaşım vardı, tipsiz, kısa boylu ama dopdolu, çok saf, salak bir tip. öğretmendi, karı kız olaylarında hemen hemen hiç bir varlığı yoktu. aylar sonra karşılaştım ben bununla, psikolojisi çok kötüydü, ne oldu lan dedim? başladı anlatmaya; nasıl olduysa manita yapmış, hatunda öğretmenmiş ama doğuda van'da. bu mersin'de. neyse 2-3 ay çıkmışlar, canım cicim ayları, bizim salak sevgililer gününde buna bir telefon almaya karar vermiş, kızda sinyal yolluyormuş zaten, telim eski meski diye.
neyse o günün en pahalı telini almış (i phone 17 pro max farzedin) eve gelmiş, demiş ki, bu şimdi kuramaz, edemez, ben her şeyini kurayım öyle yollayayım. ne kadar gerekli program varsa indirmiş kurmuş, kendisi elektronik, bilgisayar vs vs konularında çok iyidir. şu an hala var mı bilmiyorum ama o zamanlar dropbox diye bir program vardı. telefonunuzun hafızasını boşa meşgul etmek istemiyorsanız bunu kuruyordunuz, size baya büyük bir bulut hafıza veriyordu. çektiğiniz fotolar, videolar vs vs telin hafızası yerine buraya kaydoluyordu, istediğiniz anda girip görebiliyordunuz. işin kırılma noktası; sadece telden değil, şifresini biliyorsanız herhangi bir pc den giripde bakabiliyorsunuz.

neyse bizimki yollamış teli, bir ay, iki ay geçmiş, demiş ki dur şu dropbox a bir bakayım; bilgisayarından girmiş...bir açıyor ki.
herifin biriyle yumuş kokuş fotolar, capslar, nudeler...
bülent dedi; yediğim darbeye mi yanayım, 3. taksitini ödediğime mi......şok olmuştum
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026