bugün
- sözlük erkeklerinin kadın halleri7
- nickten isim tahmini yapmak43
- arkadaşlar ben yarım akıllı mıyım ya9
- from dizisi4
- türklerin soykırım yaptığı gerçeği4
- beynimi aldırdım vs solcuyum4
- japon denince akla gelenler9
- aslan akrep ikizler kadınlarının deli olmaları3
- bursalı erkekler15
- sözlükte kadın taklidi yapan erkek yazarlar2
- g'i l d'e d l'i l y24
- sözlük kızlarının kombinleri9
- yazarların aylık gelirleri5
- 30 dakika bilgi içerikli entry girelim kampanyası10
- sözlüğün en güzel burunlu erkek yazarı2
- kurbağa öpüp prens beklemek2
- manyak mısınız nesiniz7
- dünya kupası 20262
- kahve içelim mi4
- tai lung'un erkeklerden hoşlanması6
- sözlüğün kralı olmak5
- homofobik erkek3
- enayimiknatisii16
- türkiye ekonomi modeli3
- diamond bosphorus23
- ben sivaslıyım2
- habire12 adamdır37
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir3
- erkek erkeğe dudaktan öpüşmek2
- on üçüncü nesil yazarlara hoş geldin diyoruz4
- anın görüntüsü18
- tarla ortasında yalnız ağaç2
- velvet51
- tai lung24
- kavga etmekten korkan erkek8
- ak parti merkez yürütme kurulu toplantısı8
- slavko vincic2
- vatan hainleri3
- habire1259
- karın ağrısına mekikli çözüm3
- hashimoto tiroiditi4
- kendine diyar olmak2
- manitaya miyavlamak2
- evde kalmış erkek kurusu2
- şeyh olmak için gerekenler3
- ona bir şey söyle6
- free bird2
- kuşların temiz arabalara sıçması6
- az yakar diye dizel araba alan memur3
- yunan adaları6
Ekşi sözlükte 2023-24'ten bazı yorumları;
1- şuanda bu entryi yazdığım telefon. 4 yıldır hiç üzmedi. samsung note 2'den sonra çıkan en sağlam telefondur.
2-3 yıldır kullandığım, memnun olduğum telefon. özellikle "akıllı" kısmında hiç bir pürüz yok, mükemmel.
3-bu modeli yaklaşık 3-4 yıldır kullanıyorum. defalarca dusurmeme rağmen henüz ekranı bile kirilmadi. hala memnunum cihazdan.
4-2019 da aldığım ve halen kullandığım cihaz, arkadaş benden sonra 2 samsung bozmasına rağmen bu cihaz halen stabil çalışmaktadır.
5-zamanının en iyisi şuanın ise giriş orta segment telefonudur, bugün itibari ile 4 yıldır bende yaklaşık 6 aydır ekranı çatlak şekilde kullanıyorum nazar değmesin bana mısın demiyor. 3310 ile yarışacak klasmanda bir telefon belki de gelmiş geçmiş en f/p telefon milletin benle aynı yıl aldığı iphone 11'leri kasmaya donmaya başladı çoğu çöp oldu bile bizim oğlan bana mısın demiyor.
6- herkes yazmış ama ben de değinmeden geçemeyeceğim. bu telefon gerçekten bozulmuyor. öyle bir alet yapmışlar ki defalarca taşa mermere fayansa hatta birkaç kere de suyun içine düşürmeme, kılıfsız ve ekran koruyucusu olmadan kullanmama rağmen yine de 3 yılı aşkın süredir bozulmadı.
7- sağlamlığıyla ünlüdür. işlemcisi iyidir. note 8 pro tam bir efsanedir..
1- şuanda bu entryi yazdığım telefon. 4 yıldır hiç üzmedi. samsung note 2'den sonra çıkan en sağlam telefondur.
2-3 yıldır kullandığım, memnun olduğum telefon. özellikle "akıllı" kısmında hiç bir pürüz yok, mükemmel.
3-bu modeli yaklaşık 3-4 yıldır kullanıyorum. defalarca dusurmeme rağmen henüz ekranı bile kirilmadi. hala memnunum cihazdan.
4-2019 da aldığım ve halen kullandığım cihaz, arkadaş benden sonra 2 samsung bozmasına rağmen bu cihaz halen stabil çalışmaktadır.
5-zamanının en iyisi şuanın ise giriş orta segment telefonudur, bugün itibari ile 4 yıldır bende yaklaşık 6 aydır ekranı çatlak şekilde kullanıyorum nazar değmesin bana mısın demiyor. 3310 ile yarışacak klasmanda bir telefon belki de gelmiş geçmiş en f/p telefon milletin benle aynı yıl aldığı iphone 11'leri kasmaya donmaya başladı çoğu çöp oldu bile bizim oğlan bana mısın demiyor.
6- herkes yazmış ama ben de değinmeden geçemeyeceğim. bu telefon gerçekten bozulmuyor. öyle bir alet yapmışlar ki defalarca taşa mermere fayansa hatta birkaç kere de suyun içine düşürmeme, kılıfsız ve ekran koruyucusu olmadan kullanmama rağmen yine de 3 yılı aşkın süredir bozulmadı.
7- sağlamlığıyla ünlüdür. işlemcisi iyidir. note 8 pro tam bir efsanedir..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar