bugün

nihavend longa

kendisine dair umudumu kaybettiğim yazardır. bundan sonra daha herhangi bir şey yazmam çünkü dün vaktimi harcayıp enerjimi harcayıp buraya bir sürü entry girdim ki belki bir şeyler değişir diye ama değişmeyeceğini anladım.

--spoiler--

O alıntıladığını mel mel demiyor başka yazar diyor. Merak etme mel seni savunuyor. Bir şey olmaz nihavendcim senin anana küfretseler sen onlara karşılık verme diyor.

--spoiler--

bak dün ısrar ile defalarca yazdım "sadece nihavend değil tüm yazarlar için aynısı" diye. nick altına yazıyorum diye sadece nihavende diyormuşum gibi olmasın diye ısrarla yazdım ama maalesef ki işte insanın gözü öfkeden dönünce bu çok basit durumu bile kavrayamıyor ve hala "mel mel seni koruyor sen benim anama küfret ama ben sana etmeyeyim diyor" diyebiliyor..

çocuk gibisiniz yemin ederim birbirinizin anasına küfür etmeyin diyen birisine gelip "seni koruyor zaten" diyorsun lan nihavend. ulan artubusun annesi hepimiz için ne kadar değerli ise seninki de o kadar değerli. o seninkisine küfür etsin sen onunkisine etme diye bir şey demiş olabilir miyim ne biçim bir kafa yapın var oğlum senin ? yazılan şeyi anlamamak için direniyorsun resmen. şu direnci başka yerlerde göstersen şimdi çok başka şeyler konuşuyor olurduk emin ol.