bugün
- diamond bosphorus denince akla gelenler14
- üflüyo muyuz içimize mi çekiyoz memeleri7
- üç biradşörler5
- anasına sövdürmek için doğmuş insanlar7
- husici misin tutsici mi4
- macron adamdır13
- ne kadar yaşlısın18
- filistin53
- şu antipanik'in ilgisini verin artık lütfen27
- sevgilim dediğin kisiyi satar mısın2
- arabanız çok güzel ne iş yapıyorsunuz2
- bursa'nın şeftalisi çok meşhurdur diyen kız3
- akp ve mhp oylarıyla reddedildi4
- eğer bir dizi veya film karakteri olsaydınız7
- ten uyumu vs kafa uyumu12
- 2026 uludağ sözlük analizi8
- zafer partisi2
- kabir ziyareti6
- sude kiray ismet gurbuz evliliği3
- sözlük prenslerinin fotoğrafları3
- silvermist'in mutfağına konuk olmak5
- bik bik'in mutfağına konuk olmak7
- düşman ülkeler4
- biranın tok karnına içilmemesi3
- meksika açmazı macerası13
- fon kurdum para yatırır mısınız15
- antipanik sahipsiz değildir6
- 1 artı 1 havuzlu müstakil ev2
- neml suresi 90 ayet2
- hiç kibir yoksa karakter büyük sıkıntı7
- megan fox6
- mossat yaptı abi heralde yani9
- duyduğunuz en ağır laf4
- sen özgür bir suriyelisin2
- galatasaray'ın tekrar lider olması2
- anın görüntüsü26
- fransız arabaları9
- türkiye azerbaycan ilişkilerinde israil tartışması6
- birader bey olmayanlar4
- fussilet suresi 34 ayet2
- lgbt bireylerinin asıl amacı4
- uludağ sözlük akımları3
- bir erko kişisi ile arkadaş olunur mu17
- türklere karınız nasıl diye sormak6
- kadın cinayetlerinin asıl sebebi6
- kamal6
- astral seyahat gerçek mi6
- yakışıklıksız sözlük erkeklerinin pazar kombileri4
- yanan sıvı maddeler2
- sigara satışında kimlik şartı tartışması4
acik ve secik beyan edeyim ki 5-1'lik kupa maci dahil fenerbahce\'ye karsi boyle sahane top oynadigimizi hatirlamam; gotsov gutschow'un cok guzel bir golu ile (buna benzer bir golu yillar sonra chelsea formasi altinda vialli atacakti) one gectigimiz dakikalardan sonra yine arkasi kesilmeyen ataklarimiz geliyor ben costukca cosuyor gutschow'uma gotsov diyen kuzen ile papaz olarak maci izlemeye devam ediyordum; derken ilk devrenin sonlarina dogru buyuk kaptanin kardesi olmasi sebebi ile ayri bir sempati besledigim mert korkmaz'in mac icerisinde ikinci defa dudukten sonra topa vurmasi ile 2. saridan kirmizi gormesi ile 10 kisi kalmis; hali ile ikinci yariya 10 kisi cikmistik.hemen ikinci yarinin baslarinda tugay yaradana siginip ceza sahasinin sag caprazinda kazanilan frikige abanmis ve topu kendi bakis acisina gore sol, kaleciye gore sag doksana takarak harika bir gol atmisti; bu golun sonrasinda, babamin goeeelll diye cigirirken elindeki cay bardagini saga sola senkronize olarak sallamasi sonucunda ayagimin uzerine dokulen ates gibi cay sonucu gole tam anlami ile sevinememestim.neyse ki artik fener cozulmus, ben arif saba televizyona gerekmez tarif arif'in sag kanattan yaptigi bir orta sonrasi kral hakan sukur klasik bir kafa vurusu ile golu kazandirmisti; skor 3-0 oluyordu ama akabinde fener penalti kazanmis lakin tanju'nun kullandigi bu penalti hayrettin tarafindan kurtarilmis fakat birkac dakika sonrasinda tanju yine golculugunu gostermis golu cakmisti cokta guzel goldu ben uzulmemistim sahsen, sonucta golu atan tanju idi.artik macin sonlarina gelmis ben 3 golu kabullenmis fakat babam 4,4 diye israr ediyor, adeta golu cagiriyordu. tabi ki basarili oldu ve galatasarayim penaltiyi kazandi ve yine tugay yine gol, skor 4-1. bu noktadan sonra galatasarayimiz bir iki ciliz atagina fener de ayni sekilde cevap veriyor fakat gol olmuyordu ben asiri mutlu, babam mutlu ve bayragi saga sola salliyor, annem ise cay lekesini nasil cikarayim ben diye bir yandan uzuluyor bir yandan da fanatik oldugu icin o da seviniyordu; kuzen coktan gitmisti. ayrica bu maca dair bir diger enteresan detay da hayrettin demirbas'in hayret ettiren bir performansidir hatta macin basinda klasik bir hayrettin hareketi olan topu gogsunden sektirip ikinci hamlede kurtarmasi ile yurekler agiza gelmis ama hayro super oynamistir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar