bugün

galatasaray

(#46499535) sorununa aradan geçen zamana rağmen hala net bir çözüm getirememiş kulüp.
1-) icardi meselesi çok uzadı. kendisinin profesyonel bir futbolcu olduğu ve ailesini de düşünmesi gerektiği doğru olsa da bizim de gelecek sezonu ve şampiyonlar ligini düşünmemiz gerekiyor. bu durum endişe veriyor.
2-) icardi giderse kim gelecek ? tribünlerin aşık olduğu, gol yükünü sırtlamış, lider bir santrafordan sonra umarım cicaldau ve morutan gibi kapalı kutu tarzında bir santrafor getirilmesi planlanmıyordur. icardi' den sonra kabul etmesi uzun zaman alır. hele ilk maçlarda etkisiz kalırsa daha da uzar.
3-) bafetimbi gomis ayrıldı. elde kanada yakın hücum oynayan barış alper yılmaz dışında orijinal santrafor olarak sadece eren aydın kaldı. sadece icardi transferi yetmeyecek. en az bir alternatif santrafor transferi daha gerekiyor. eğer icardi ya da onun ayarında biri transfer edilirse bu isim gelecek vaat eden biri olabilir. edilemezse sorun olabilir.
4-) avrupa liglerinden teklif aldıkları söylenen boey, nelsson, torreira, zaniolo, kerem hakkında net bir açıklama yapıldığını zannetmiyorum. bu isimler gidecek mi kalacak mı ? giderlerse yerleri nasıl dolacak ?
kısacası önümüzdeki iki hafta ciddi bir transfer hareketi ve kadro belirginliği gerekiyor. aksi takdirde hem uyum hem kulübün hedefleri açısından soru işaretleri oluşabilir.
tabi her şartta galatasaray ile yürüyeceğiz bunu da belirtelim.