bugün

facebook ta dürtmek

--ekşiden çalınmış entry--
feysbuk parodilerin de bile girgira alinan muhtesem icat. niye boyle guzel bir icadin bunca ustune gidiyorlar anlamiyorum... hepiniz kiskansiniz lan!

"sadede gel ne ise yariyor bu poke peki?" diyenlere:

cok super islere... diyelim ki ipnenin onde gidesiniz, kilsiniz, kilibiksiniz ve privacy bolumunden benim listemde olmayanlar benim profilimi gormesin seklinde ayar yaptiniz.
e ipnenin arkadasi da ipne olur, birisinin arkadasiniz olma ihtimali uzerinde duruyorsunuz ama o birisinin profiline giremiyorsunuz ve o kisi olup olmadigini bir turlu anlayamadiniz. mesaj atip burma biyikli arkadasiniz olma ihtimali olan kisiden "sende kimsin lan" gibi cevaplarla da ugrasmak istemiyorsunuz... iste burada mesajdan daha guzel bir cozum "poke" ortaya cikiyor.

bir poke atiyorsunuz, bu sayede karsi taraf sizin limited profilinizi gorebiliyor. bakiyor "aaa lan bu bizim hamdi" diyor ve size mesaj atiyor; "naber yarraam". duygu seli yasaniyor, toplasiyorsunuz, sevisiyorsunuz.

tanimiyorsa ve siz onu pokladiysaniz orasi sizin bileceginiz is. ne diye tanimadiginiz kisileri pokeliyorsunuz? ipne misiniz nesiniz?

her neyse... boyle ulvi bir amaci olan bu zimbirtinin daha fazla poke edilmemesi umuduyla yaziyorum bunlari, feysbuk userlari be clever yaneee.

ayrica yersen daha var...
1
entrapmen
04.11.2007 01:43
--ekşiden çalınmış entry--