bugün

filistinli ayşe

20 dakika önce izlediğim star habere konuk olmuş, yeşil gözlü 13 yaşında ki kız çocuğudur.
uğur dündarın, şimdi onu almak istiyorum ve evime götürmek, 4 çocuğumdan birisi olsun istiyorum gerçekten insanın içi parçalanıyor demesi, gözlerinde ki yaşla ekrana bakması olayın vehametini arttırmıştır.
bir insan düşünün yaşı 13, annesi ölmüş babası ölmüş 2 kız kardeşi bir erkek kardeşi ölmüş ve hala o kadar olgun ki sadece en son kuzenini anlatırken ağlamaya başlıyor, şimdi yazdığım entryleri dikkatle aklımdan geçirdim, allah buraları görmüyor mu? neden yardım etmiyor diye çok isyani cümlelerim olmuş. ama her şeyin allahla bitmediğini öğrendim.
annesinin vajinasından nasıl çıktığını hala bilmek istediğim israilli devlet başkanları, milletvekilleri, abd, mısır, pakistan, suudi arabistan, türkiye.
hani nerde gurur denilen o çok tapılan oyuncağınız, kan döküp bayrağımıza verdiğimiz rengin asilliği hani nerde, sözde demokrasiyle zenci birisini devlet başkanı yapan abd kahpesinin demokrasisi nerde, bu kadar alçaldımı insan hayatı. çocuğunu dişçiye götürmedimi bu babalar hiç omzuna dokunup rahatlatmaya çalışmadımı, ölen çocukların babalarını düşünemezler mi? pardon unutmuşum medeniyet dediğimiz tek dişi kalmış canavarın fosfor bombasıyla bebekleri öldüreceğini unutmuşum.
alayınızın canını öyle bir acıtsın ki tanrı, ne yağan yağmur yıkasın kirinizi, ne dökülen gözyaşları tuz oranını arttırsın denizinizin.
sizin hamurunuz necaset ile yoğrulmuş,
ananız sizi sıçacekken yanlışlıkla doğurmuş.