bugün

zafer partisi

iyice gına geldi amını siktimin yerinde tarikat şeyhi götü yalayan, hdp ve pkkya sakso çeken, suri ve afganlarla seks partileri tertiplemeyi düşünen amcık ağızlılara laf anlatmaktan. bre amcık hoşafı, nerede zafer partisi'nin parti çalışmaları hakkında iki satır okudun da bugün "sadece mülteciler üzerinden siyaset yapıyor" diye götünü yırtıyorsun?

partinin ekonomi politikalarını yürüten bartu soral gibi bir ekomonist var. kaç defa dinledin veya izledin? hiç.
adam anadolu kalkanı diye bir şeyden bahsediyor, hiç okudun mu sikko? yok.
türkiye'nin sanayileşmesi, tarım ve hayvancılığın sürdürülebilir olması, teknoloji merkezi, ağır sanayi ve endüstri gibi atılımların ülke genelinde homojen biçimde yaygınlaşması için planlamalarını anlattı. senin sikik beynin bunlardan haberdar mı? değil.
göçmen ve mülteci konuları dışında iklimsel göçün de ülkede ciddi tehlikelere sebebiyet vereceğini ve kuraklığın kaçınılmaz olduğunu, bu kuraklık haliyle beraber gelecek göçün de önüne geçilmesi gerektiğini defalarca söyledi. senin gibi beyni erimiş göt oğlanları bunları dinledi mi?

partinin politikalarını, radikalliğini, kendi benimsediklerine önlem aldığı çözümleri benimsemeyebilirsin. bana göre yine yanlış ama sen suriyelileri sevebilirsin veya tarikat şeyhine sakso çekmeyi hoş karşılaşabilirsin, olmadı pkk götü yalamaktan memnun olabilirsin ama "mültecilerden başka politikası yok" diye iftira atarsan senin sikko fikirlerine siker atarlar.
güncel Önemli Başlıklar