bugün
- anne pizzası10
- en gıcık olunan şoför tipleri12
- kadınsızlıkla nasıl baş ediyorsunuz11
- iyi bir insanın kötü bir insana dönüşme süreci15
- popkek yiyen erkeğin namusu4
- sözlük kızı ile iletişim kurmak9
- stonehengede kimsenin farketmediği tasarım hatası3
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı22
- trileçe7
- giysi fiyatlarının uçması8
- geceleri bir kadına sarılıp uyuyamamak4
- diyanet'in japonya da ne işi var6
- dinci ve müslüman kavramları2
- putin türkmüş11
- en sağ şeritteyken sola dönmeye çalışan şoför2
- plotonik aşkınızın fotosuna bakarak ne yaptınız2
- herkes ülkeden şikayetçi ise sorunlu kim8
- türk vatandaşları türktür9
- ismet gürbüz10
- şeriatçıların başarılı olduğu şeyler7
- true'nin libidosu neden yüksek7
- her şeyi hatırlayan insan4
- tulumba tatlısı8
- laz böreği3
- kendine sarılmak2
- true'nin acile kaldırılması9
- osuruktan şiirler41
- seri gizli artı oy veren melek8
- ibadethanelerin ürkünç olması10
- ismedin siyasi yorum yapmaması2
- sözlük yazarlarının kombinleri8
- kankinizin sevgilinizi götürmesi5
- canımın yubari kavunu çekmesi8
- türkiyeli olmak4
- tek adam4
- sonsuza kadar yaşamak3
- ilk öpüştüğüm kız6
- mahalle kültürünün yok olması4
- ince memed4
- adana kebap10
- kıza fotoğraf yolladıktan sonra olabilecekler4
- eczacının sağlıklı günler demesi5
- devlet eliyle eğitim zorunluluğu3
- patlayan şekerli matcha2
- kemal kılıcdaroğlu2
- 1000mbit internet2
- ben geldim kerkenezler18
- ermeni ünlüler2
- claudian clouds22
- sözlükten soğuma nedenleri17
insanından uzak durulması gereken il. kayserili ne kadar insan tanıdıysam istinasız paragöz ve varyemezdi. arkadaşınız mı kayserili? sıçtınız. ona arkadaş veya dost denmez ki zaten böyle bir şey mümkün değildir; ne borç ister ne de verir. yemek yiyelim der ama size ısmarlatır. canı sağalsun fenim ama bu işin içinde çıkarcılık var. patronunuz mu kayserili? şimdi harbiden sıçtınız. geç geldiğin 5 dakika yüzünden maaşından saat/dakika oranında kesmeye bile kalkışabilir, diliniz dışarı sarkıncaya çalışan biri olsanız da maaşınıza zam yapmaz ve hakkınızı görmez, yediğiniz yemeği bile çok görür.
bir yakınınız veya siz kayserili bir adamla mı evlendiniz? belki paralıdır da ama alın size paralı ama varyemez, cimri, her ne alırsa alsın kalitesizinden alan vizyonsuz bir kocanız var artık.
kayserili bir patronum olmuştu yıllar önce. adamın evine birkaç zamazingoyu almaya gitmiştim. annesi verilecekleri verdikten sonra yanında da şu dandik, ucuz ve saman gibi olan gofret paketinden verdi. hayretler içerisinde kaldım lan. bu gofreti yiyen aile bulunduğu işlek semtte 8-10 dükkanın ve evin mülkiyetine sahip. çiftlikler, inşaatçılık, restoran ve turizm işiyle uğraşıyorlar. ve bu insanlar şimdilerde bile 5 liraya dandik yerlerde satılan o gofreti gidip ciddi ciddi alıyor ve yiyor. kodumun salağı, senin hoşbeş yemem lazım lan it! saman gofret ne demek lan? nasıl sinirlendim bak yine ya.
öldürün bu salakları. alayı bok gibi paraya sahip ama ne gezmeyi ne yemeyi içmeyi biliyor. bayramlarda bile en dandik şekeri çikolatayı alıyor bu tipler.
bir yakınınız veya siz kayserili bir adamla mı evlendiniz? belki paralıdır da ama alın size paralı ama varyemez, cimri, her ne alırsa alsın kalitesizinden alan vizyonsuz bir kocanız var artık.
kayserili bir patronum olmuştu yıllar önce. adamın evine birkaç zamazingoyu almaya gitmiştim. annesi verilecekleri verdikten sonra yanında da şu dandik, ucuz ve saman gibi olan gofret paketinden verdi. hayretler içerisinde kaldım lan. bu gofreti yiyen aile bulunduğu işlek semtte 8-10 dükkanın ve evin mülkiyetine sahip. çiftlikler, inşaatçılık, restoran ve turizm işiyle uğraşıyorlar. ve bu insanlar şimdilerde bile 5 liraya dandik yerlerde satılan o gofreti gidip ciddi ciddi alıyor ve yiyor. kodumun salağı, senin hoşbeş yemem lazım lan it! saman gofret ne demek lan? nasıl sinirlendim bak yine ya.
öldürün bu salakları. alayı bok gibi paraya sahip ama ne gezmeyi ne yemeyi içmeyi biliyor. bayramlarda bile en dandik şekeri çikolatayı alıyor bu tipler.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar