bugün
- sözlükte flörtleşmek15
- uludağ sözlükte herkes birader yazardır4
- sözlüğü siliyorum dostlar17
- pandela43
- türk müsün6
- normal sozluk7
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz3
- uludağ sözlükte kadın yazar var sanmak3
- mavi gözlü erkek4
- azgın türbanlı10
- kürtçülerin beyinsiz olması4
- hem entelektüel hem sikici hem yakışıklı erkek2
- arkadaşlar bu ayakkabı nasıl6
- sözlükte dertleşme3
- gerizekalı ai moderatör2
- abd başkanlık seçimi2
- sözlük kızlarının biraz gergin olması2
- gizem altunsoy5
- dünyanın en kısa fıkrası4
- evlenmekten korkmak10
- yaşlılara moruk demek4
- uçağa binmek3
- arkadaşlar ben hapise giriyorum5
- arkadaşlar bakar mısınız bi2
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması17
- küfürlü konuşmak2
- cumhurbaşkanlığı sistemi6
- imamoğlu'nun duruşmadan çıkarılması2
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması9
- alttaki yazara aşık ol11
- pazartesi diyete başlıyorum3
- nermin3
- ak parti yükselişte2
- naruto dayıya tavuk döner ısmarlamak4
- yaya geçidinden koşarak geçmek2
- dikkat dikkat tai lung kız11
- sözlüğün kahve olması12
- velvet ile revani yemek7
- el alemin köpekliğini yapmak2
- aylık 405 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- gerdek namazı10
- nato liderler zirvesi nde 56 bin personel3
- olgayella2
- izlenmiş en kusursuz film5
- manifest2
- senegal7
- türkiye de en güvenilen kurumlar6
- qazi muhammed3
- seks yapmayı zevkli sanmak11
- çevrimiçi olanlar arık neden görünmüyor3
insanından uzak durulması gereken il. kayserili ne kadar insan tanıdıysam istinasız paragöz ve varyemezdi. arkadaşınız mı kayserili? sıçtınız. ona arkadaş veya dost denmez ki zaten böyle bir şey mümkün değildir; ne borç ister ne de verir. yemek yiyelim der ama size ısmarlatır. canı sağalsun fenim ama bu işin içinde çıkarcılık var. patronunuz mu kayserili? şimdi harbiden sıçtınız. geç geldiğin 5 dakika yüzünden maaşından saat/dakika oranında kesmeye bile kalkışabilir, diliniz dışarı sarkıncaya çalışan biri olsanız da maaşınıza zam yapmaz ve hakkınızı görmez, yediğiniz yemeği bile çok görür.
bir yakınınız veya siz kayserili bir adamla mı evlendiniz? belki paralıdır da ama alın size paralı ama varyemez, cimri, her ne alırsa alsın kalitesizinden alan vizyonsuz bir kocanız var artık.
kayserili bir patronum olmuştu yıllar önce. adamın evine birkaç zamazingoyu almaya gitmiştim. annesi verilecekleri verdikten sonra yanında da şu dandik, ucuz ve saman gibi olan gofret paketinden verdi. hayretler içerisinde kaldım lan. bu gofreti yiyen aile bulunduğu işlek semtte 8-10 dükkanın ve evin mülkiyetine sahip. çiftlikler, inşaatçılık, restoran ve turizm işiyle uğraşıyorlar. ve bu insanlar şimdilerde bile 5 liraya dandik yerlerde satılan o gofreti gidip ciddi ciddi alıyor ve yiyor. kodumun salağı, senin hoşbeş yemem lazım lan it! saman gofret ne demek lan? nasıl sinirlendim bak yine ya.
öldürün bu salakları. alayı bok gibi paraya sahip ama ne gezmeyi ne yemeyi içmeyi biliyor. bayramlarda bile en dandik şekeri çikolatayı alıyor bu tipler.
bir yakınınız veya siz kayserili bir adamla mı evlendiniz? belki paralıdır da ama alın size paralı ama varyemez, cimri, her ne alırsa alsın kalitesizinden alan vizyonsuz bir kocanız var artık.
kayserili bir patronum olmuştu yıllar önce. adamın evine birkaç zamazingoyu almaya gitmiştim. annesi verilecekleri verdikten sonra yanında da şu dandik, ucuz ve saman gibi olan gofret paketinden verdi. hayretler içerisinde kaldım lan. bu gofreti yiyen aile bulunduğu işlek semtte 8-10 dükkanın ve evin mülkiyetine sahip. çiftlikler, inşaatçılık, restoran ve turizm işiyle uğraşıyorlar. ve bu insanlar şimdilerde bile 5 liraya dandik yerlerde satılan o gofreti gidip ciddi ciddi alıyor ve yiyor. kodumun salağı, senin hoşbeş yemem lazım lan it! saman gofret ne demek lan? nasıl sinirlendim bak yine ya.
öldürün bu salakları. alayı bok gibi paraya sahip ama ne gezmeyi ne yemeyi içmeyi biliyor. bayramlarda bile en dandik şekeri çikolatayı alıyor bu tipler.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar