bugün
- öbür sözlükten gelen yazarlar6
- oyum ak partiye3
- kız görünce değişen erkek2
- güne acı bir gerçek bırak3
- yakışıklı olmayan ve kassız erkekler niye var5
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- evli bir adama aşık oldum sözlük19
- sözlüğün manyak dolu olması5
- meksika açmazı macerası6
- from gold from dust28
- 2 ekim 2026 belçika türkiye maçı16
- ona bir cümle bırak2
- uzak durulması gereken insanlar2
- yapay zeka moderatör tatlişliği2
- fiziği güzel sözlük kızları56
- recep tayyip erdoğan30
- sevgililer2
- izmir'in akp'ye geçmesi20
- damarsız tüysüz manisa yaprağı11
- birine aşık olup kafayı yemek9
- memesiz kızlardaki özgüvenin kaynağı9
- ara sıra kadın gibi hissetmek15
- senin aklini alirimin mürdüm rengi kazağı8
- fatma betül sayan kaya69
- 0 0 7 abime ayarlayacağım manita16
- kadının en öpülesi yeri11
- senin aklini alirim9
- çok fena hardcore seks döndüğü düşünülen yerler8
- iki çıplak erkeğin arkadaşça aynı yatakta uyuması10
- ilk buluşmaya kocam yazan pastayla gitmek11
- kuran da namazın olmaması12
- sözlük yazarları mutlu olmak için neler yapıyor9
- şampuan yerine saç kremi almak6
- sözlük yazarları köfte ekmeği nasıl tercih ediyor12
- ismet'in gereksizliğe adanmış hayatı8
- bir kızın şemsiyesinin altına sığınmak12
- sabahın köründe işe giden ezik13
- akp'nin kürdistan'a hazırlanıyor olma ihtimali13
- asrın soygunu10
- sydney sweeney'in memeleri6
- memeleri kafam kadar kız24
- ups boobs ve diğer sözlük kızları5
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak17
- gs'nin 8 şampiyonluğu iptal edilecek5
- 3 kere üst üste 31 çekmek16
- özel uçak alacaklara tavsiyeler8
- ilk adımı kızdan bekleyen erkek12
- durduk yere bir kıza bütün servetini vermek5
- uğurcan çakır8
insanından uzak durulması gereken il. kayserili ne kadar insan tanıdıysam istinasız paragöz ve varyemezdi. arkadaşınız mı kayserili? sıçtınız. ona arkadaş veya dost denmez ki zaten böyle bir şey mümkün değildir; ne borç ister ne de verir. yemek yiyelim der ama size ısmarlatır. canı sağalsun fenim ama bu işin içinde çıkarcılık var. patronunuz mu kayserili? şimdi harbiden sıçtınız. geç geldiğin 5 dakika yüzünden maaşından saat/dakika oranında kesmeye bile kalkışabilir, diliniz dışarı sarkıncaya çalışan biri olsanız da maaşınıza zam yapmaz ve hakkınızı görmez, yediğiniz yemeği bile çok görür.
bir yakınınız veya siz kayserili bir adamla mı evlendiniz? belki paralıdır da ama alın size paralı ama varyemez, cimri, her ne alırsa alsın kalitesizinden alan vizyonsuz bir kocanız var artık.
kayserili bir patronum olmuştu yıllar önce. adamın evine birkaç zamazingoyu almaya gitmiştim. annesi verilecekleri verdikten sonra yanında da şu dandik, ucuz ve saman gibi olan gofret paketinden verdi. hayretler içerisinde kaldım lan. bu gofreti yiyen aile bulunduğu işlek semtte 8-10 dükkanın ve evin mülkiyetine sahip. çiftlikler, inşaatçılık, restoran ve turizm işiyle uğraşıyorlar. ve bu insanlar şimdilerde bile 5 liraya dandik yerlerde satılan o gofreti gidip ciddi ciddi alıyor ve yiyor. kodumun salağı, senin hoşbeş yemem lazım lan it! saman gofret ne demek lan? nasıl sinirlendim bak yine ya.
öldürün bu salakları. alayı bok gibi paraya sahip ama ne gezmeyi ne yemeyi içmeyi biliyor. bayramlarda bile en dandik şekeri çikolatayı alıyor bu tipler.
bir yakınınız veya siz kayserili bir adamla mı evlendiniz? belki paralıdır da ama alın size paralı ama varyemez, cimri, her ne alırsa alsın kalitesizinden alan vizyonsuz bir kocanız var artık.
kayserili bir patronum olmuştu yıllar önce. adamın evine birkaç zamazingoyu almaya gitmiştim. annesi verilecekleri verdikten sonra yanında da şu dandik, ucuz ve saman gibi olan gofret paketinden verdi. hayretler içerisinde kaldım lan. bu gofreti yiyen aile bulunduğu işlek semtte 8-10 dükkanın ve evin mülkiyetine sahip. çiftlikler, inşaatçılık, restoran ve turizm işiyle uğraşıyorlar. ve bu insanlar şimdilerde bile 5 liraya dandik yerlerde satılan o gofreti gidip ciddi ciddi alıyor ve yiyor. kodumun salağı, senin hoşbeş yemem lazım lan it! saman gofret ne demek lan? nasıl sinirlendim bak yine ya.
öldürün bu salakları. alayı bok gibi paraya sahip ama ne gezmeyi ne yemeyi içmeyi biliyor. bayramlarda bile en dandik şekeri çikolatayı alıyor bu tipler.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar