bugün

kız tavlama sanatı

Sadece etkileyip tavlayıp sonrasında soğuyan tipler var. Bunlar bildiğin don Juan Türkiye şubesi gibi çalışır. Amaçları sadece 'ben şu kadını tavladım' demektir. Zararsızdırlar ve çoğunlukla arabanın peşinde koşan köpek gibi koşarlar kadınların peşinde. Ne zamanki kadın tava geldi bırakıp yenisine bakarlar.

Tavrı ve tarzı belli bir güruh ise bir olsun benim olsun der ama bu bir hiçbir zaman bir olarak kalmaz. Genelde sinsice iki, üç, dört... Allah ne verdiyse artık.

Kadın olsun nefes alsın yeter diyen güruh biraz daha komplekstir. Bakınca hemcinsleri onlardaki abaza potansiyeliyle bir kadının onlara bakmayacağını düşünürler ama işi bilen bu güruh tüm abazalığını kamufle ederek kadınları tavlarlar. Yeri gelir Meriç olur, yeri gelir mecnun. Her zaman bir yol bulur ve ekmeğini götürür.

Bir de son zamanlarda sözüm ona bir şey seksüller peyda oldu. Yok aseksüel Biseksüel homoseksüel seksüel işte. Ben seksle ilgili değilim ama versen de yok dememin Türkçesidir bu. Biraz böyle hayvan gibi sevişen ama insan gibi konuşan tayfayı hedef alırlar. Onların mantığına göre kadınlar zeki erkeklerle sevişir ve bakın ben seksüelim haliyle de zekiyim imajını yedirmeye çalışırlar. Oturun birinin seks hikayesini dinleyin bu seksüellerin olay hep duvardan duvara, kırbaçlar, tırnaklar, tokatlar kısaca bdsm ayarında seks.

Kısaca kadınlar farklı farklı olduğundan erkekler de farklı farklı stratejiler izlerler. Resim gibi düşünmekte yarar var. Herkes sürrealist çizmez bazıları barok takılır, bazısı portre bazısı da manzarayla ilgilenir gibi.

Şimdi tüm bu karmaşık yapıda tek bir sanat dalı altında toplamaya çalışılsa da ne yazik ki 4 milyar farklı kadın, 4 milyar da farklı tavlama yöntemi gerektireceğinden haliyle bu sanat malesef zanaat olarak anılmaya mahkumdur.