bugün
- ucl'ye girer girmez köylülüğünü gösteren köylü11
- fenerin sanki bizi biraz fazla rezil etmesi18
- fenerbahçe vs galatasaray14
- tarihin en kötü lyonu7
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı48
- osimhen'in genduzziyi dövmesi7
- fenerbahçe'nin cincondan daha çok para alması3
- elit partiye yanında götürülen hanzo4
- fenerbahçe lyon maçında atıp tutan yazarlar12
- galatasarayın köyfarans kupasına katılmamış olması6
- fenerin gs'nin kasasından 30 milyon avro alması9
- sevgili uefa lütfen fenerbahçeyi cezalandırın4
- fenerin şl de ziki tutacak olması9
- ismail kartal13
- game of thrones taki kerhaneci19
- teröriste sövmek artık yasak4
- 27 ağustos 2026 şampiyonlar ligi kura çekimi6
- sabahları nefret edilen şeyler17
- pontus rumları9
- evrende yalnız mıyız sorunsalı4
- küfürü bırakıyorum sözlükk4
- nick vermeden bir yazara seslen6
- fenerbahçe21
- anın görüntüsü22
- küçük çocuğu olduğu halde sigara içen kadın3
- polis bıçaklamak2
- en sevilen sözlük botu2
- kadınların askerlik yapmamasının nedenleri2
- gençlere en büyük tavsiyeler3
- tamircisi ölünce satılan araba6
- pizza5
- babanın yanında ayaklarını sehpanın üzerine koymak2
- hiç bitmeyecekmiş gibi gelen şeyler16
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle10
- simyacı2
- fenerbahçe lyon maçı sonrası saha karışması5
- tekmil cihan ameleleri ittifak eyleyiniz2
- en iyi müslüman teknik direktör2
- üstteki yazar gözünde nasıl canlanıyor7
- saray'dan yeni anayasa sinyali2
- islam barış dinidir43
- kapadokya20
- yeni partili sözlük yazarları26
- sarapci koala51
- arda güler den fenerbahçe paylaşımı3
- kürt sahil mafyası3
- tulumba tatlısı6
- bir sözlük kızıyla şapır şupur öpüşmek13
- başaran aksu2
- ne okudunuz9
--spoiler--
Bu film izleme keyfi olarak oldukça güzel, kesinlikle bunda bir sıkıntı yok. Bir ajanlık filmi ya da bir aksiyon filmi gibi izlerseniz oldukça keyifli, ne olduğunu sorgulamadığınız sürece. Filmin zaman konusunu bir kenara bıraktığınız tüm kısımları standart bir ajan filmi. Klişelerle dolu ama şikayet edilecek bir şey olduğunu sanmıyorum janranın seveni için.
Filmin en büyük sıkıntısı kendisini açıklamak. Zaman sisteminin nasıl olduğu defalarca kez açıklanıyor, ama hiç biri doğru dürüst açıklanmış değil. Her şey için kendisini o kadar zamansız kabul etmiş ki, yani filmin karakterlerinin adlarını bile az önce izlediğim halde hatırlamıyorum. Hadi her şeyin çok üstünkörü anlatılmasını anladım, işte zamansal yapıya yedirip işte ana karakterimiz aslında tanıyordu ama tanımıyordu biz de onun gözünden izlediğimiz için ıvır zıvır çevirip bir şeyler dersin de, koyduğun zamansal kuralı nasıl doğru dürüst anlatamazsın ya koca bir film boyunca. Daha kompleks yapıları çok daha iyi anlatabilmişken Nolan bu filmde bunu hiç becerememiş. Öyle olunca filmin konusu doğru dürüst anlaşılamadığı için filmin aksiyonuna kalıyor tüm yükü taşımak ve kötü değil ama dünyanın en iyi filmi olmadığını da bence söylemem gerekli. Film boyunca olan zamansal yapılar da bilmiyorum düzgün şekilde mi ama, öyleyse de hiç bir anlamı kalmıyor, çünkü ana mekanik bizde yok. Nerdeyse diyalogların çok büyük bir oranını boşa çıkartıyor. Bilim kurgu izleyicisi olarak bu durum beni bir tık üzdü açıkçası.
--spoiler--
Bu film izleme keyfi olarak oldukça güzel, kesinlikle bunda bir sıkıntı yok. Bir ajanlık filmi ya da bir aksiyon filmi gibi izlerseniz oldukça keyifli, ne olduğunu sorgulamadığınız sürece. Filmin zaman konusunu bir kenara bıraktığınız tüm kısımları standart bir ajan filmi. Klişelerle dolu ama şikayet edilecek bir şey olduğunu sanmıyorum janranın seveni için.
Filmin en büyük sıkıntısı kendisini açıklamak. Zaman sisteminin nasıl olduğu defalarca kez açıklanıyor, ama hiç biri doğru dürüst açıklanmış değil. Her şey için kendisini o kadar zamansız kabul etmiş ki, yani filmin karakterlerinin adlarını bile az önce izlediğim halde hatırlamıyorum. Hadi her şeyin çok üstünkörü anlatılmasını anladım, işte zamansal yapıya yedirip işte ana karakterimiz aslında tanıyordu ama tanımıyordu biz de onun gözünden izlediğimiz için ıvır zıvır çevirip bir şeyler dersin de, koyduğun zamansal kuralı nasıl doğru dürüst anlatamazsın ya koca bir film boyunca. Daha kompleks yapıları çok daha iyi anlatabilmişken Nolan bu filmde bunu hiç becerememiş. Öyle olunca filmin konusu doğru dürüst anlaşılamadığı için filmin aksiyonuna kalıyor tüm yükü taşımak ve kötü değil ama dünyanın en iyi filmi olmadığını da bence söylemem gerekli. Film boyunca olan zamansal yapılar da bilmiyorum düzgün şekilde mi ama, öyleyse de hiç bir anlamı kalmıyor, çünkü ana mekanik bizde yok. Nerdeyse diyalogların çok büyük bir oranını boşa çıkartıyor. Bilim kurgu izleyicisi olarak bu durum beni bir tık üzdü açıkçası.
--spoiler--
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar