bugün
- dem partili yazar7
- z kuşağı kitap okuyor mu8
- selahattin demirtaş4
- laik teyzelerin fenotipi34
- kalp ritmini hızlandıran şeyler5
- ekrem imamoğlu8
- 3 numara saç kirli sakal5
- vincenzo italiano5
- davranışlardaki küçük ayrıntıları kafaya takmak6
- şarapçı koala'nın denemediği ideoloji3
- 23 ağustos 2026 alanyaspor beşiktaş maçı6
- özgür özel2
- geceye bir şiir bırak4
- zamanda geriye gitmek2
- kitap okumaya geç başlamak4
- müzikten soğumak3
- haydi güzelim şeker ezelim4
- mhp dem kardeştir ayrım yapan kalleştir2
- yeni başlayanlar için soruşturma3
- hangi sözlük kızıyla ne yapmak isterdin2
- akp oyları yüzde 10'un üzerinde10
- abdülhamid'in sanat zevki3
- 2 dünya savaşı'na katılmış yazarlar4
- sözlükte hissedilen femboy yazar eksikliği2
- 2028 cumhurbaşkanlığı seçimleri6
- muhaliflere haşhaşi diyen butlancı vekil3
- beşiktaş7
- mansur yavaş11
- anayurt oteli2
- huzursuz insan4
- recep tayyip erdoğan4
- pişman olmak2
- arkadaşlar kararsız kaldım hangisini alayım18
- bir insanı hayatının merkezine koymak7
- devlet bahçeli5
- yavuz çetin2
- sanat filmi izlerken sıkılmayan insan2
- futbolu aşırı kafaya takmak3
- hamam oğlanı3
- islam barış dinidir13
- sözlüğü bırakıyorum ajitasyonu4
- kendiyle barışık olan insan3
- akşamın konusu2
- kamp yapmaktan anlayan doğayı tanıyan erkek2
- elektronik müzik2
- elif şafak3
- ıssız bir yerde kamp yapmak2
- susan sontag2
- halil konakçı'nın hatay işgalini savunması4
- ölürken söylenecek son söz2
ücretsiz ve kolay iade ile milleti kendine çeken ama aldığınız bir ürünün hem geliş hem de iade edip paranın sizin bankaya yatma süreniz şansa bala kalmış vaziyette.
ürün alırken 24 saat kargoda yazılanların dışında bir şey almaktan uzak durulmalı ya da tahmini teslimat tarihlerine bakılması lazım. hadi 1 günde kargoya verdiler kendi kargo şirketleri trendyol express 400 km az mesafeyi kesinlikle 2 günden önce getiremiyor. en az 4-5 gün sürüyor hafta sonu da girerse 1 haftada anca geliyor. birde istanbuldan doğuya falan ürün getirtecekseniz yandınız belki en az 10 gün sürüyordur.
birde şimdi ürünü beğenmediniz olmadı falan iade edeceksiniz. kargoya veriyorsunuz o 1 günde gidiyor ama size gelen 10 günde geliyor. maliyetten kısalım diye biriktirip biriktirip toplu yola çıkıyorlar sanırım. demekki 1 günde de gidebiliyor en azından mng yurtiçi falan tak 1 günde götürüyor. neyse ürünü yolluyorsunuz birde sıkıntılı satıcıysa 1 hafta boyunca iade inceleniyor yazıyor. büyüteç takıp mı inceliyorsunuz napıyorsunuz alt tarafı elbise lan.
yani bir ürünü alıyorsanız 2 kere düşünün para sizin karttan çekilince gelişi iade süreci falan en az 1 ay sürüyor hemen iade ederim gelen parayla başka ürün alırım deme lüksünüz yok yani. şahsen ben 450 liraya mont aldım beğenmedim 15 gün iade inceleniyor yazdı en az 20 gün sonra alabildim paramı. o esnada beğendiğim başka bir ürünü hemen para iade edilmediği için alamadım mesela. bu konuda müşteriyi mağdur ediyorlar.
ürün alırken 24 saat kargoda yazılanların dışında bir şey almaktan uzak durulmalı ya da tahmini teslimat tarihlerine bakılması lazım. hadi 1 günde kargoya verdiler kendi kargo şirketleri trendyol express 400 km az mesafeyi kesinlikle 2 günden önce getiremiyor. en az 4-5 gün sürüyor hafta sonu da girerse 1 haftada anca geliyor. birde istanbuldan doğuya falan ürün getirtecekseniz yandınız belki en az 10 gün sürüyordur.
birde şimdi ürünü beğenmediniz olmadı falan iade edeceksiniz. kargoya veriyorsunuz o 1 günde gidiyor ama size gelen 10 günde geliyor. maliyetten kısalım diye biriktirip biriktirip toplu yola çıkıyorlar sanırım. demekki 1 günde de gidebiliyor en azından mng yurtiçi falan tak 1 günde götürüyor. neyse ürünü yolluyorsunuz birde sıkıntılı satıcıysa 1 hafta boyunca iade inceleniyor yazıyor. büyüteç takıp mı inceliyorsunuz napıyorsunuz alt tarafı elbise lan.
yani bir ürünü alıyorsanız 2 kere düşünün para sizin karttan çekilince gelişi iade süreci falan en az 1 ay sürüyor hemen iade ederim gelen parayla başka ürün alırım deme lüksünüz yok yani. şahsen ben 450 liraya mont aldım beğenmedim 15 gün iade inceleniyor yazdı en az 20 gün sonra alabildim paramı. o esnada beğendiğim başka bir ürünü hemen para iade edilmediği için alamadım mesela. bu konuda müşteriyi mağdur ediyorlar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar