mıknatıs

https://www.youtube.com/watch?v=NWP1prjxKrg

https://www.youtube.com/watch?v=k3dvwY0Omj0

https://www.youtube.com/watch?v=X0z8A_Qmv80 (burada da en temel mantığı gösteriliyor )

sınırsız elektrik üretiminde büyük rol oynayacak alet.

binlerce video var bu konuyla ilgili. sahte olanlar var gerçek olanlar var. kimisi ölümüne karşı çıkıyor. kimi aha oldu işte, sen yanlış yaptın diyor. günlerdir bu videolara bakıyorum. doğru olan sistemi bulmak için. mıknatıs deneylerine bakın, sonra birleştirin. o zaman nasıl saptırıldığını görüyorsunuz.

yani bir çok mıknatıs türü olduğu için. her biri farklı görevde yer alıyor. gidip hoparlör mıknatısından yapan da hüsranla sonuçlanıyor. eksisi var artısı var. doğru konumlandırması var. kimi bakırla karşılaşınca bir anda duruyor. diğeri bakırı görünce deli gibi dönüyor. işte doğru bileşenleri ve mıknatısları toplayınca bir şekilde oluyor. ama millet izlenme alıcam diye, bir çok fake video da olduğu için doğru veriye ulaşılmıyor. 100 videodan 1'i doğru öyle düşün.

sonuç olarak elektrik, hareket ve bakırdan meydana geldiği için mutlaka bir yöntemi vardır. ama doğru yöntemi yapıp uygulayanlar o kadar az ki. fake yapanların çoğunlukta olduğu için arada kaynıyor ya da itibar görmüyor.

yani sonuçta tüm enerji sektörünü biterecek bir durum olduğu için, bu tarz algılar yapılması normal. topraktaki patatesden bile elektrik üretiliyor. mıknatıstan mı üretilmeyecek, orası da ayrı ? ama bizi körelten eğitim sistemi burada da büyük rol üstlenmilş. algılar olmaz öyle şey denerek kirletilmiş.

zaten gelecek yüzyılın arabaları hep mıknatıslı bir sistemle yapılmış, havada gidiyor. yani isteseler bunu sistematik bir hale getirirler ama dediğim gibi trilyonlarca dolar dönüyor. yapmazlar uzun bir süre.