bugün
- ellerim bos gonlum hos31
- 11 aydır yazmayan flört ne yapıyordur sorunsalı8
- bir bela geliyor6
- trakyalı yazarlar6
- boşnak olmak ister miydiniz5
- lahmacun9
- hayatında hiç deri ceket giymemiş kız3
- habire1219
- kaan sezyum7
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek38
- hoşlandığın kızın komünist çıkması9
- ay diyen erkek9
- basmane tren garı7
- arif kocabıyık14
- sözlükte en çok kıskandığınız yazar10
- seri eksiciyi tenhada yakalamak4
- mladiç piçtir piç kalacaktır3
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri23
- tekerlek toplayan cocuk4
- istanbul ve bütün türkiye ev kiraları ne olacak3
- apo yu eleştirmek vs apo'ya küfretmek4
- biraderin koşturması3
- silvermist9
- köylü kızın size aşık olması2
- ateist ve deist arkadaşları olan müslüman2
- hz isa'nın fiziksel annesi ve babası yoktu11
- sobadan kurtulmak5
- sırta zincir vurarak zikir etmek3
- trakyadan adam çıkmaz diyen insan4
- sarapci koala63
- gocu37
- hiç kimse fikirleri yüzünden hapis yatmasın8
- vexillarius the slayer8
- raikagetokatlayan4
- ben evlendiğimde 51 kiloydum3
- renkli rüyalar oteli5
- türkiye solunun en büyük sorunu6
- ben geldim naneler15
- atatürk düşmanlarının ortak özellikleri2
- dororo2
- ben sizin anonim11
- habire12nin çaylak olması5
- aşk3
- gocu bey bay reyiz2
- atatürk'ün papanın iznik ziyaretine izin vermemesi2
- sersem herif5
- mantı8
- dinler tarihi5
- günün tweeti2
- torpille bir yerlere gelenler4
Selam sözlük. Hahahahahahahahah. Bu hastalık bana sözlüğü açtırdı resmen. Bu yıl ikinci defa yakalandığım hastalıktır kendileri. Bu sefer gurbet ellerdeyim ne bir çorba yapanım ne bir dert dinleyenim var o yüzden sana sığındım sayın sözlük. Üç gündür yakamı bırakmayan bu hastalık giderek kötüleşiyor. Geçen sefer ne kadar sürmüştü hatırlamıyorum ama en az bir hafta civarıydı sanırım. Dün antibiyotik almaya başladım ama sıfır gelişme. Üç gündür uyku uyudum mu uyumadım mı gerçekten emin değilim farkında olmadan arada bir uykuya dalıyorum bi saat uyuyup kalkıyorum gibi bi his var içimde ama gerçekten emin değilim. Kendi isteğimle uyuyamıyorum çünkü. Hastalık başladığından beri inanılmaz şekilde salya üretiyorum ağzım 30 snde doluyor. Halbuki su falan da içemiyorum bu kadar sıvı nerden geliyor anlamış değilim. Neyse, eğer sırt üstü yatarsam bu salyalar boğazıma ilerliyor ve yutmak zorunda kalıyorum. Ama herhangi bir şeyi yutmak gerçekten boğazıma bıçakla bi kesik açmakla eş değer olduğu için yutamıyorum. Yüzüstü uyumaya kalksam öyle bi salya akıyor ki uykuya odaklanamıyorum havuz oluşturuyorum resmen. Oturuyorum ben de yatağın üzerinde, yanımda poşet var ona tükürüp duruyorum 30 snde bir. Sinirden kendimi sikmek üzereyim gerçekten. Resmen açlık ve susuzluk çekiyorum. Vücudum aşırı zayıf kaldı. Zayıfladıkça hastalık uzuyor hastalık uzadıkça zayıflamaya devam ediyorum iğrenç bi döngü. Sürekli bir boğaz ve kulak ağrısı da var zaten. Allah belasını versin böyle hastalığın. Ayağımı kırmıştım bi keresinde 3 hafta alçıda kalmıştı. O bile bundan daha iyi yemin ederim. En azından su içebiliyordum ya, su ya su!! Yeterince ağladım sanırım. Hoşçakal sözlük.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar